دبیر کمیته اجتماعی انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا خبر داد؛

پاک شدن جریمه اهداکنندگان خون در شب‌های رمضان

دبیر کمیته اجتماعی انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا از اصلاح و پاک شدن جریمه منع تردد شبانه اهداکنندگان خون بر اساس روز و زمان خبر داد.
کد خبر: ۱۳۱۱۰۶۹

به گزارش جام جم آنلاین، حسین قاسمی در گفتگو با ایسنا در تشریح امکان تردد در ساعات منع تردد شبانه برای افرادی که قصد اهدا خون را دارند، گفت: در ماه مبارک رمضان امسال در راستای استمرار سنت حسنه مومنین روزه دار و تسهیل شرایط اهدا خون با هماهنگی نیروی انتظامی و سازمان انتقال خون مقرر شد تا برای افرادی که می‌خواهند بعد از ساعات منع تردد شبانه به سازمان انتقال خون مراجعه کنند فرصتی در نظر گرفته شود.

وی افزود: به این ترتیب که پس از مراجعه افراد به سازمان انتقال خون لیستی از آنها به نیروی انتظامی ارسال می‌شود و در صورت اعمال جریمه، بر اساس روز، زمان و ساعت مراجعه افراد جریمه آنها اصلاح و پاک خواهد شد.

قاسمی پیشتر ساعت اجرای منع تردد شبانه در شهرها را از ۲۲ تا ۳ بامداد اعلام کرده بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها