وقتی خریداران طلا محل را ترک کردند، نمی دانستند از چند ساعت پیش 3سارق مسلح در تاریکی انتظار آنها را می کشند.
این گزارش حاکی است ، هنگامی که خودروی خریداران طلا به حرکت درآمد، 3سرنشین یک خودرو به تعقیب آنها پرداختند و دقایقی بعد با سد کردن راه آنها در یکی از محله های خیابان رضاشهر مشهد، خریداران طلا را متوقف کردند.
به دنبال این ماجرا، سارقان با تهدید سلاح ، طلاها را خواستند که در این هنگام یکی از طلافروش ها متوجه شد، سلاح مورد استفاده سارقان قلابی است. با مشخص شدن این موضوع ، طلافروش ها به سوی سارقان حمله ور شدند که با دستگیری یکی از آنها 3سارق دیگر با سرقت طلاها از محل متواری شدند.
با گزارش موضوع به پلیس 110و عزیمت ماموران به محل ، سارق دستگیر شده برای ادامه تحقیقات در اختیار پلیس آگاهی مشهد قرار گرفت.
متهم دستگیر شده در تحقیقات مقدماتی اعتراف کرد: پس از اطلاع از خرید و فروش 16کیلو طلا به ارزش 300میلیون تومان ، نقشه این سرقت را طراحی و با کمین در مسیر خریداران طلا و با استفاده از سلاح قلابی اقدام به سرقت کردیم که همدستانم پس از درگیری مرا رها کردند و متواری شدند.
عملیات ویژه
به دنبال این اعترافات ، بلافاصله 2همدست فراری متهم نیز شناسایی و با صدور دستور قضایی ، در اقدام ضربتی دستگیر شدند. با دستگیری دو متهم فراری ، ماموران در بازرسی از مخفیگاه آنها 16کیلو طلای به سرقت رفته را به همراه 2قبضه سلاح کمری قلابی و یک قبضه قمه کشف کردند.
با صدور دستور قضایی از سوی بازپرس مجتمع قضایی شهید قدوسی مشهد، ادامه تحقیق از 3سارق مسلح در ارتباط با دیگر سرقتها و سوابق آنها آغاز شده است. هنوز از نتیجه این تحقیقات گزارشی منتشر نشده است.