به گزارش جام جم آنلاین، شیرینیپزی در یزد سابقهای طولانی دارد و در بین این شیرینیها، باقلوا قدیمیترین محسوب میشود؛ انگار طعم اصلی بادام و پسته را تنها میتوان در این شیرینیهای اصیل و سنتی احساس کرد.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
صادق ورمزیار در گفتوگو با «جامجم آنلاین»:
سفیر جمهوری اسلامی ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
«جامجم» در گفتوگو با رئیس مرکز بینالملل وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بررسی کرد