روسیه بر علیه میلیاردر روسی پناهنده به انگلیس اعلام جرم می کند
دادستان کل روسیه اعلام کرد این کشور در خصوص بوریس برزوفسکی میلیارد روسی که از سال 2003 تا کنون در انگلستان پناهنده سیاسی شده اعلام جرم می کند.
کد خبر: ۱۳۰۹۲۳
یوری چیکا با تکیه بر اظهارات اخیر این میلیاردر روسی که هم اینک در لندن زندگی می کند گفت اظهارات برزوفسکی که گفتگو با روزنامه بریتانیایی گاردین زمینه این تعقیب جنایی است.
بوریس بریزوفسکی به تازگی درگفتگو با روزنامه انگلیسی گاردین مصاحبه کرده و گفته است از مقرش در لندن برای سرنگونی ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه از طریق توسل به خشونت برنامه ریزی می کند.
این میلیاردر روسی که سال 2000 میلادی به لندن گریخته و پناهندگی سیاسی دریافت کرده است به گاردین گفت عملا پرداخت پول برای به خدمت گرفتن افراد نزدیک به پوتین را اغاز کرده است و انها هم اکنون در داخل کاخ ریاست جمهوری روسیه برای کودتا علیه پوتین توطئه می کنند.
وی افزود ما برای براندازی نظام کنونی روسیه به توسل به زور نیاز د اریم و امکان ندارد نظام کنونی این کشور از راههای دمکراتیک سرنگون شود.
کرملین همچنین ادعا کرده است که اظهارات تهدید آمیز برزوفسکی نادیده گرفتن ممنوعیت های وی به عنوان یک پناهنده سیاسی در انگلیس است.
بوریس برزوفسکی ناراضی سیاسی پوتین که همواره متهم به فساد مالی بوده دارای ثروتی معادل 800 میلیون پوند (1.4 میلیارد دلار) است.