درخواست ارتش ترکیه برای لشکرکشی به شمال عراق

فرمانده نیروهای مسلح ترکیه خواستار لشکر کشی به عراق برای تعقیب شورشیان کرد شده است.
کد خبر: ۱۳۰۹۱۲

ژنرال یاسر بوکانیت گفت عملیات علیه شبه نظامیان کرد در شمال عراق یک ضرورت نظامی است اما هنوز باید منتظر تائیدیه ای سیاسی بود.
به گزارش خبرگزاری اسوشیتدپرس عملیات عمده علیه حزب جدائی طلب کارگران کردستان در جنوب شرقی ترکیه با بازشدن تنگه های کوهستانی در فصل بهار، شروع شده است.
مسعود بارزانی، رهبر کرد، هشدار داده است اگر آنکارا در شمال عراق مداخله کند با تلافی کردهای عراقی علیه ترکیه در شهرهای کردنشین روبرو خواهد شد.
رجب طیب اردوغان نخست وزیر ترکیه قبلا گفته بود کردهای عراقی برای مداخله در ترکیه قیمتی گزاف خواهند پرداخت.
ترکیه اخیرا بر فشار به دولت های عراق و آمریکا برای مقابله با عملیات شورشیان کرد در مناطق عموما خودمختار شمال عراق افزده است و بر حق خود در توسل به عملیات فرامرزی تاکید می گذارد.
آنکارا همچنین گفته است نگران است که هرگونه اقدامی توسط کردهای عراقی برای استقلال به تحرکاتی مشابه در ترکیه منجر شود. حزب کارگران کردستان در اکتبر گذشته آتش بسی یکجانبه اعلام کرد اما ترکیه آن را رد کرده است.
شورشیان کرد در ترکیه از سالبرای خودمختاری می جنگند. این نبرد بیش از 37 هزار کشته داشته است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها