میانمار؛ کشته شدن 4 نفر دیگر در جریان اعتراضات

پلیس در میانمار با حمله به  یک تجمع بزرگ ضد کودتایی ، تهاجمی ترین سرکوب در سراسر کشور از زمان به دست گرفتن قدرت توسط ارتش را مرتکب شد.
کد خبر: ۱۳۰۵۶۸۶

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از رویترز، پلیس با گاز اشک آور و دیگر ابزارها به سمت معترضان حمله کرده است. در جریان این اعتراضات چهار نفر کشته شدند.

20 نفر دیگر بر اساس گزارش خبرگزاری فرانسه زخمی شده اند پزشکانی که در اعتراض به کودتای نظامی اعتصاب کرده بودند ، برای مداوای مجروحان دوباره در بخش اورژانس بیمارستان عمومی مشغول به کار شدند.

تصاویر رسانه های اجتماعی نشان می داد معترضین در یانگون مردم خون آلود را به محل امنی منتقل می کردند.

مشخص نیست که آیا مجروحان مورد اصابت گلوله قرار گرفته اند یا خیر ، با این حال گزارش شده است که گلوله هایی مستقیم به محل تجمع مردم معترض به کودتای نظامی یکم فوریه  شلیک شده اند.

همچنین در جای دیگری در مرکز شهر یانگون ، گروهی متشکل از 10 هزار معترض با گاز اشک آور مواجه شدند.

در پی واکنش روزافزون و خشونت آمیز پلیس در روز شنبه بسیاری از کسانی که به خیابان ها آمدند از ماسک گاز ، کلاه و عینک برای محافظت استفاده کردند. طبق تلویزیون دولتی MRTV ، در اعتراضات روز شنبه بیش از 470 نفر دستگیر شدند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها