به گزرش جام جم آنلاین از ایسنا، دکتر گلبن سهراب، متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، در خصوص نقش تغذیه سالم در پیشگیری از کرونا عنوان کرد: دریافت زیاد مایعات بدون کافئین به آحاد جامعه توصیه میشود، چرا که مایعات دارای کافئین همچون چای، قهوه و نوشابههای مشکی موجب دفع آب از طریق ادرار با سرعت بسیار بالا میشوند، اما آب باید در بدن باقی بماند تا سیستم ایمنی بدن، عملکرد بهتری داشته باشد.
وی افزود: در شرایط کرونا بهتر است گیاهان ضد التهابی شامل سیر، زنجبیل، زردچوبه و فلفل و سبزیجات از قبیل کدو حلوایی و کلم قرمز.... را در برنامه غذایی خود داشته باشیم و از مواد غذایی که میتواند سیستم ایمنی بدن را تضعیف کرده، پرهیز کنیم.
وی همچنین بر پرهیز از مصرف مواد غذایی حاوی قندهای ساده و نبات، فست فودها و هر غذای حاوی روغن جامد تاکید کرد.
عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی رژیم درمانی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره بهداشت مواد غذایی در شرایط کرونا اظهار داشت: درباره انتقال کروناویروس از طریق مواد غذایی مستنداتی وجود ندارد اما غذا خوردن در کافی شاپ و رستوران ها به دلیل اینکه مجبور به برداشتن ماسک میشویم، خطر انتقال بیماری را تشدید میکند؛ بنابراین توصیه ما این است که غذای بیرون را در خانه و پس از گرم کردن مصرف نماییم.
دکتر سهراب همچنین عنوان کرد: افرادی که تاکنون به ویروس کرونا مبتلا نشده اند، نیازی به مصرف مکملهای ویتامین و مواد معدنی خاصی ندارند.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد