حوادث خراسان رضوی؛ قتل

تازه داماد در یک قدمی طناب دار!

حوادث بین الملل؛ نیویورک

قتل های سریالی زنان در خانه سالمندان

قاتل سریالی زنان خانه سالمندان بروکلین ، نیویورک به دام ماموران پلیس افتاد.
کد خبر: ۱۳۰۲۱۰۲
به گزارش گروه حوادث جام جم آنلاین از نیویورک تایمز، متهم " کوین گاوین"۶۶ ساله بین سالهای ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۱ میلادی ۳ تن ازساکنان خانه سالمندان را به قتل رسانده است.
متهم با ساکنان این خانه سالمندان آشنا بوده و به این مرکز رفت و آمد داشته است.
 
قتل های سریالی زنان در خانه سالمندان
"رادنی هریسون " از کارآگاهان پلیس نیویورک در این باره گفت: قربانیان ۳ زن سالخورده بوده که دو نفرشان با استفاده زخم هایی که بر گردنشان وارد شده کشته و یک نفر با سیم تلفن خفه شده است.
قربانیان این قاتل سریالی "میرتل "۸۲ ساله ، " جاکولیا"۸۳ ساله و زن دیگر ۷۸ ساله اس بوده اند که در زمان های مختلف به قتل رسیده اند.
هریسون اضافه کرد: قربانیان زنان و مادربزرگ و مادرانی بوده اند که برای خانواده شان بسیار اهمیت داشتند. ما می دانیم که متهم از ارتباط دوستانه با زنان سوءاستفاده کرده و سپس آنها را به قتل رسانده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها