3 کاروان ارتش آمریکا در عراق هدف قرار گرفت

منابع عراقی گزارش دادند که 3 کاروان لجستیکی ارتش آمریکا در استان‌های «بابل» و «الدیوانیه» عراق هدف حمله قرار گرفته است.
کد خبر: ۱۳۰۲۰۴۴

به گزارش جام جم آنلاین از فارس، منابع عراقی، امروز (جمعه)، از هدف قرار گرفتن سه کاروان آمریکا در استان‌های «بابل» در مرکز عراق و استان «الدیوانیه» در جنوب عراق خبر دادند.

به گزارش کانال تلگرامی «صابرین نیوز»، حمله به کاروان لجستیکی ارتش آمریکا در استان الدیوانیه عراق را گروه «اصحاب الکهف» برعهده گرفته است.

در ادامه این گزارش آمده است، در حمله‌ای که در استان الدیوانیه به وقوع پیوسته، چند مشاور اسبانیایی مجروح شدند که احتمال داده می‌شود این افراد جزء نیروهای ناتو باشند.

صابرین نیوز نوشت که دو عملیات در استان بابل صورت گرفته که عملیات دوم در این استان را نیز گروه اصحاب الکهف برعهده گرفته است.

این گزارش در حالی منتشر شده است که منابع عراقی، ظهر امروز، از هدف قرار گرفتن یک کاروان ارتش آمریکا در شهر «الناصریه» در جنوب شرق عراق خبر داده بودند که به این ترتیب، چهار کاروان آمریکا در عراق، امروز، هدف حمله قرار گرفته است.

منابع عراقی روز گذشته نیز از هدف قرار گرفتن دو کاروان آمریکا خبر داده بودند.

این کاروان‌ها که تجهیزات لجستیکی برای نظامیان آمریکایی مستقر در پایگاه‌ها را حمل می‌کنند، عمدتا از مرز سوریه در غرب یا مرز کویت در جنوب، وارد عراق می‌شوند و در ماه‌های گذشته به صورت هفتگی و حتی روزانه هدف انفجار بمب کنار جاده‌ای قرار گرفته‌اند.

گروه‌های عراقی پیش از این اعلام کرده بودند که مهلت ارائه شده به دولت «مصطفی الکاظمی» نخست‌وزیر عراق برای اخراج نیروهای آمریکایی به پایان رسیده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها