ماموران در ادامه تحقیقات خود پی بردند زن جوان همچنان در منزل مرد شاکی است.
به این ترتیب به وی مشکوک شده ، او را بازداشت و برای بازجویی به مرکز پلیس منتقل کردند. زن جوان خود را مژگان معرفی و منکر هرگونه دخالت در سرقت شد، اما وقتی پی برد در مظان اتهام قرار دارد، به همدستی با سارق مسلح اعتراف کرد.
وی در اظهاراتش گفت: سارق ، همسر صیغه ای من است. نقشه سرقت و اخاذی از شاکی را کشیدیم و من شب حادثه طبق نقشه در مسیر تردد شاکی قرار گرفتم و به عنوان مسافر سوار خودرویش شدم و اعتمادش را جلب کردم و به منزلش راه یافتم تا این که دقایقی بعد شوهرم با در دست داشتن اسلحه مقابل منزل آمد و زمانی که در باز شد به زور وارد شد و اقدام به اخاذی کرد و برای رد گم کردن ، من نزد مرد شاکی باقی ماندم.
به دنبال اظهارات زن سارق ، شوهر وی تحت تعقیب پلیس قرار گرفت تا این که ماموران ظهر روز 15فروردین امسال مخفیگاه سارق مسلح فراری را در خیابان جشنواره شناسایی کردند و او را هنگامی که قصد داشت از طریق منزل یکی از همسایه ها متواری شود، در پی یک عملیات ضربتی دستگیر و به مرکز پلیس منتقل کردند.
مرد سارق در بازجویی های پلیسی گفت: یک سال پیش با همسرم مژگان آشنا شدم و او را به عقد موقت خود درآوردم. شب حادثه هم طبق نقشه از پیش تعیین شده ، توانستیم اقدام به اخاذی کنیم و گفته های همسرم را هم قبول دارم.
فریب افراد شیاد را نخورید
سرهنگ حسین خوئینی ها، معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران با اشاره به این پرونده ، ضمن هشدار به شهروندان از آنها خواست به هیچ عنوان افراد ناشناس را سوار خودروی خود و یا به محل کار یا منزل خود دعوت نکنند و اگر فردی خود را مامور و به آنها مراجعه کرد، حتما کارت شناسایی او را مشاهده کنند و درباره هویت اصلی وی با مرکز فوریت های پلیسی 110تماس بگیرند.
بنا بر این گزارش ، متهمان با قرار قانونی روانه زندان شدند. شهروندانی که اواخر سال گذشته در دام این زوج شیاد گرفتار شده اند، می توانند برای شناسایی و طرح شکایت به بازپرس شعبه سوم دادسرای امور جنایی تهران یا اداره یکم پلیس آگاهی پایتخت مراجعه کنند.