دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین، موز ، گوجه فرنگی ، سیب زمینی را در یک منطقه خشک و خنک و نه در یخچال نگهداری کنید.
قارچ ها را می توان در یک مکان خشک و خنک نگهداری کرد و فقط باید قبل از استفاده شسته شود.
بادمجان را باید در یک منطقه خنک نگهداری کرد و ظرف چند روز پس از خرید از آن استفاده کرد.
سیب زمینی ها را در یخچال و در یک مکان خشک و خنک با تهویه زیاد نگه دارید.
سیب های خود را در یخچال نگهداری کنید. در دمای اتاق ده برابر سریعتر نرم می شوند.
بیشتر میوه ها و سبزیجات را می توان در یخچال نگهداری کرد.
یک کشوی ترد به محافظت از محصول شما کمک کرده و رطوبت را در آن حفظ می کند تا طراوت را برای مدت طولانی تری حفظ کند.
مارچوبه را باید در یخچال نگهداری کنید ، با یک حوله کاغذی مرطوب بسته بندی کنید یا می توانید آنها را در یک لیوان آب سرد که با یک دستمال کاغذی مرطوب بسته بندی شده است ، بلند کنید.
هویج را در یخچال نگهداری کنید و وقتی آماده استفاده هستید پوست آن را جدا کنید.
کیسه های پلاستیکی با منافذ ریز با آزاد سازی رطوبت به تولید تازه تر شما کمک می کنند. آنها برای انگور ، زغال اخته ، گیلاس یا توت فرنگی عالی هستند.
توت ها را در یخچال نگهداری کنید و قبل از خوردن یا استفاده به آرامی بشویید.
سرهای تازه کاهو را باید قبل از قرار دادن در یخچال به خوبی با آب بشویید. برگها را خشک کرده و در یک کیسه پلاستیکی تمیز با چند دستمال کاغذی نگهداری کنید.
ریواس باید درون پلاستیک پیچیده و در یخچال نگهداری شود ، اما به خوبی یخ می زند.
انجماد میوه ها در خانه راهی سریع و راحت برای حفظ محصولات در اوج بلوغ و کیفیت غذایی است.
منجمد كردن بيشتر سبزيجات در خانه يك روش آسان و سريع براي نگهداري محصولات در اوج رسيدگي و كيفيت غذايي است. انجماد برای کنگر فرنگی ، پیاز کوهی بلژیک ، بادمجان ، سبزیجات کاهو ، سیب زمینی (غیر از له شده) ، تربچه ، جوانه و سیب زمینی شیرین توصیه نمی شود.
ترفند هایی برای تنوع و لذت بیشتر از میوه ها
موزهای تیره خود را در یک کیسه پلاستیکی تمیز پوست کنده و منجمد کنید. بعداً از آنها در پخت یا اسموتی های میوه ای خوشمزه استفاده کنید.
برش ها یا انبه های پاپایا را منجمد کنید ، سپس در یک کیسه پلاستیکی تمیز برای تنقلات خوشمزه و منجمد نگهداری کنید.
سیر و پیاز را باید در دمای اتاق (یا خنک تر) در یک مکان با تهویه مناسب نگهداری کرد.
گوجه فرنگی باید قبل از استفاده در دمای اتاق نگهداری و شسته شود.
انبه ، آلو ، هلو و گلابی را می توان در دمای اتاق در یک کیسه کاغذی قهوه ای رساند و سپس برای نگهداری بیشتر در یخچال نگهداری شود.
آناناس را به مدت یک یا دو روز وارونه در دمای اتاق یا در یخچال نگهداری کنید تا شیرینی در تمام میوه پخش شود.
خربزه های کامل را در دمای اتاق نگه دارید. طالبی را می توان در دمای اتاق نگهداری کرد ، اما به سرعت رسیده می شود.
با توجه به نکته های بیان شده در بالا میتوانید بیشتر و بهتر از این خوراکی های خوشمزه و مفید و مقوی نگهداری کنید.
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد