حوادث اصفهان؛ گذشت از قصاص

آزادی سه محکوم به قصاص نفس افغانستانی

رییس کل دادگستری استان اصفهان از آزادی سه محکوم به قصاص نفس با تلاش دستگاه قضایی و همت خیران کاشانی خبر داد.
کد خبر: ۱۳۰۰۰۱۸

به گزارش گروه حوادث جام جم آنلاین از میزان، محمدرضا حبیبی رییس کل دادگستری استان اصفهان از آزادی سه محکوم به قصاص نفس با تلاش دستگاه قضایی و همت خیران کاشانی خبر داد.

آزادی سه محکوم به قصاص نفس افغانستانی

وی با اعلام این خبر افزود: این ۳ محکوم که از اتباع افغانستان بودند و در جریان یک پرونده قتل به قصاص محکوم شده بودند که با تلاش‌های گسترده مسؤولان قضایی و به همت خیران، با پرداخن دیه و اخذ رضایت اولیاء دم، از طناب دار رهایی پیدا کردند.

 

رییس کل دادگستری تاکید کرد: با توجه به اینکه محکومان، مجازات حبس جنبه عمومی جرم را نیز سپری کرده بودند از زندان آزاد شدند

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمی‌شود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز می‌دهد

اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

نیازمندی ها