همه چیز درباره اسکن تهویه پرفیوژن یا همان اسکن هسته ای ریه

علائم نیاز بدن به اسکن هسته ای ریه

۶ علامت کمتر شنیده‌ شده از کووید ۱۹

سرفه، تب، سردرد و تنگی‌نفس از رایج‌ترین علائم کووید ۱۹ هستند که حتما در موردشان شنیده‌اید، اما علائم کمتر شنیده‌شده دیگری نیز وجود دارند که بیماران گزارش کرده‌اند.
کد خبر: ۱۲۹۹۵۲۲

موارد زیر برخی از این علائم هستند:

ریزش مو: هرچند دلیلش مشخص نیست، اما به نظر می‌رسد ریزش مو علامت دیگری است که برخی از مبتلایان به کووید ۱۹ به آن دچار می‌شوند.

بر اساس گزارشی که در نیویورک‌تایمز منتشر شد، این مشکل ممکن است بر اثر استرسی که عفونت به بدن وارد می‌کند ایجاد شود. با این حال، ریزش مو می‌تواند دلایل زیاد دیگری غیر از ابتلا به کووید ۱۹ نیز داشته باشد.

قرمز شدن چشم‌ها: پزشکان می‌گویند کووید ۱۹ می‌تواند قرمزشدن چشم‌ها(ورم ملتحمه) را به‌همراه داشته باشد. قرمزی چشم ناشی از یک عفونت ویروسی یا باکتریایی مسری در ملتحمه چشم (غشایی که کره‌چشم و داخل پلک را می‌پوشاند) است. سایر مشکلات چشمی می‌توانند شامل رگ‌های خونی قرمز قابل مشاهده در سفیدی چشم، تورم پلک‌ها و آبریزش بیش از حد باشد.

بثورات پوستی یا تغییر رنگ پوست: بروز کهیرهای دردناک و خارش‌دار در دست یا پاها یا تغییر رنگ پوست از دیگر علائمی است که بیشتر در بین افراد جوان‌تر دیده می‌شود. بثورات غیرمعمول به رنگ بنفش که بیشتر در اطراف انگشت‌های پا ایجاد و «انگشتان کوویدی» نامیده می‌شود معمولا در افرادی بروز می‌کند که به موارد خفیف بیماری مبتلا می‌شوند.

به هم ریختن گوارش: بیماری کووید ۱۹ با ویروس تنفسی که به ریه‌ها حمله می‌کند ایجاد می‌شود، اما محققان دریافته‌اند این ویروس بسیاری از اندام‌های بدن از جمله روده یا دستگاه گوارش را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد. برخی از افراد مبتلا قبل از بروز علائم دیگر دچار اسهال و استفراغ می‌شوند.

لخته‌ شدن خون: طبق مطالعه‌ای که در اروپا انجام شد، در حدود یک سوم افراد بستری لخته‌های خونی ایجاد می‌شود که می‌تواند به قلب، ریه‌ها یا مغز منتقل شده و باعث حمله قلبی، سکته مغزی یا آمبولی ریه شود. اگر لخته مانع جریان خون در پاها شود، اکسیژن و مواد مغذی به پاها نمی‌رسد و ممکن است درد شدیدی در پاها ایجاد شود.

از دست دادن شنوایی: برخی افراد پس از ابتلا به کووید ۱۹ از کم‌شنوایی ناگهانی، سرگیجه یا وزوز گوش شکایت می‌کنند. بررسی‌هایی که در انگلستان انجام شده نشان می‌دهد از هر ده نفر مبتلا به عفونت یک نفر نوعی کم‌ شنوایی یا وزوز گوش را گزارش کرده که تا هشت هفته ادامه داشته است. در هر حال کاهش شنوایی ناگهانی یک فوریت پزشکی است، زیرا می‌تواند دلایل دیگری داشته باشد.

منبع: medicaldaily.com

یاسمین مشرف - سلامت / روزنامه جام جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها