هواشناسی ایران ۹۹/۱۰/۱۱

افزایش آلودگی هوا در کلان شهرها تا دوشنبه آینده/ پیش بینی بارش های پراکنده در برخی استان ها

سازمان هواشناسی از تداوم آلودگی هوا در شهرهای صنعتی و پرجمعیت تا دوشنبه آینده و شمالی شدن جریانات هوا روی دریای خزر طی یکشنبه هفته آینده خبر داد.
کد خبر: ۱۲۹۸۶۱۳
به گزارش جام جم آنلاین به نقل خبرگزاری تسنیم، بر اساس تحلیل نقشه های همدیدی و آینده نگری سازمان هواشناسی تا یکشنبه هفته آینده در بیشتر مناطق کشور جو پایداری حاکم است و در شهرهای صنعتی و پرجمعیت  از جمله تهران، اصفهان، قم، اراک، قزوین، زنجان، تبریز و مشهد غلظت آلاینده های جوی افزایش و کیفیت هوا کاهش می یابد.
 
همچنین طی امروز  و فردا در ارتفاعات استان های واقع در دامنه های زاگرس جنوبی در برخی ساعات رشد ابر و بارش های پراکنده پیش بینی شده است.
 
از بعدازظهر یکشنبه و دوشنبه با شمالی شدن جریان هوا دریای خزر مواج و برای استان های ساحلی دریای خزر به ویژه گیلان بارش باران پیش بینی می شود.
 
آسمان تهران طی امروز تا دوشنبه آینده صاف، کمی ابری و غبارآلود پیش بینی شده است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها