خورش قیمه عربی” غذایی با ظاهر ساده و طعم دلپذیر است

طرز تهیه خورشت قیمه عربی

اگه به دنبال کشف مزه ها و تجربه های جدید هستید بی شک قیمه بوشهری می تونه یک انتخاب جذاب برای شما باشه. البته آوردن اسم قیمه نباید شما رو گول بزنه. چون این غذا، به جز در مواد اولیه، هیچ گونه شباهتی با قیمه معروفی که همه ما می شناسیم نداره.
کد خبر: ۱۲۹۷۲۰۰

طرز تهیه خورشت قیمه عربیبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک

نکات کلیدی تهیه قیمه بوشهری

– برای طبخ هر چه بهتر قیمه بوشهری بهتر است لپه ها را از چند ساعت قبل داخل آب بخیسانید. این کار زمان پخت آنها را کاهش می دهد.

– هرچه قیمه کشدارتر باشد بهتر است. به همین جهت توصیه می شود در صورت امکان برای له کردن مواد از گوشتکوب برقی یا میکسر استفاده کنید.

– اگر آب گوشت به اندازه کافی برای مرحله آخر ندارید می توانید از آب جوش به عنوان جایگزین استفاده کنید.

– طبق دستور دیگری که برای قیمه بوشهری وجود دارد می توانید اندازه گوشت و لپه را جا به جا کنید. یعنی از 250 گرم لپه و 500 گرم گوشت استفاده کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها