
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک
– برای طبخ هر چه بهتر قیمه بوشهری بهتر است لپه ها را از چند ساعت قبل داخل آب بخیسانید. این کار زمان پخت آنها را کاهش می دهد.
– هرچه قیمه کشدارتر باشد بهتر است. به همین جهت توصیه می شود در صورت امکان برای له کردن مواد از گوشتکوب برقی یا میکسر استفاده کنید.
– اگر آب گوشت به اندازه کافی برای مرحله آخر ندارید می توانید از آب جوش به عنوان جایگزین استفاده کنید.
– طبق دستور دیگری که برای قیمه بوشهری وجود دارد می توانید اندازه گوشت و لپه را جا به جا کنید. یعنی از 250 گرم لپه و 500 گرم گوشت استفاده کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با سجاد سالاروند، نخستین کوهنورد ایرانی دارای معلولیت در مسیر صعود به هفت قله بلند دنیا