یه شامی متفاوت با ماهی بسیار پرطرفدار و مقوی

طرز تهیه و آماده سازی شامی ماهی

کتلت یا شامی یکی از انواع غذاهای پرسی است .این غذا در کشور ما از طرفداران بسیار زیادی برخوردار است و معمولا بدون برنج و با نان سرو می گردد و دارای ارزش غذایی بالایی می باشد
کد خبر: ۱۲۹۷۰۸۱

مواد لازم:

فیله ماهی  300 گرم

سیب زمینی  1 عدد

 تخم مرغ  1 عدد

 آرد  1 قاشق غذاخوری

برگ گشنیز تازه  300 گرم

برگ شنبلیله تازه  50 گرم

 فلفل سبز  2 عدد

 سیر  2 عدد

 پیاز  1 عدد

ادویه کاری به میزان لازم

زردچوبه به میزان لازم

نمک، فلفل سیاه به میزان لازم

روغن سرخ کردنی به میزان لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا پوست سیب زمینی را جدا کرده سپس آن را همراه با مقداری آب، کره و نمک پخته و کنار بگذارید تا کمی خنک شود. اکنون فیله های ماهی را برای چند دقیقه همراه با کمی آب، نمک و زردچوبه آبپز کرده تا تنها روی ماهی ها کمی پخته شده و گوشت ماهی خام باقی بماند. در مرحله بعدی فیله ماهی ها را همراه با سیب زمینی پخته، پیاز خرد شده، سیر، برگ گشنیز، شنبلیله و فلفل سبز چرخ کرده تا یکدست شوند. حال به مواد چرخ شده، تخم مرغ، آرد، ادویه کاری، نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و به خوبی ورز دهید. پس از آن از مایه شامی به اندازه ی دلخواه برداشته و حالت داده سپس داخل روغن سرخ کردنی داغ و با حرارت ملایم کاملا سرخ کنید. در نهایت شامی ها را روی توری روغن گیر قرار داده سپس داخل ظرف موردنظر خود چیده و با انواع سس یا سایر مواد به دلخواه سرو کنید. نوش جان
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها