در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پارسی دی
دستور پخت
برای تهیه نان برنجی خانگی ابتدا کره را از یخچال بیرون می آوریم و در دمای محیط قرار می دهیم تا نرم شود.آرد برنج را دو بار الک می کنیم تا یکدست شود و با کره مخلوط می کنیم تا کره کاملا در آرد حل شود.اگر روغن کرمانشاهی در دسترس دارید بسیار گزینه بهتری از کره است
چون طعم بهتری به نان برنجی می دهد. سپس شکر را در قابلمه ای کوچک می ریزیم و ۱ لیوان آب روی آن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آب کمی تبخیر شود و شربت کمی غلیظ شود.شربت آماده شده را کنار می گذاریم تا خنک شود
و بعد به مخلوط آرد برنجی و کره اضافه می کنیم و تخم مرغ را در پیاله ای می شکنیم و گلاب،زعفران دم کرده به آن می افزاییم و با هم مخلوط می کنیم و به مایه آرد برنجی اضافه می کنیم و خوب مایه آرد برنجی را مخلوط می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر کاملا یکدست شود
و در کاسه ای قرار می دهیم و یک پارچه روی آن می کشیم و به مدت ۶ ساعت در دمای معتدل خمیر را قرار می دهیم تا آماده شود. سپس فر را روشن می کنیم و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا گرم شود و کف سینی فر کاغذ روغنی می گذاریم
و از خمیر به اندازه یک گردو بر می داریم و با کف دو دست به آن حالت یک دایره می دهیم و در سینی فر قرار می گذاریم.همگی نان برنجی ها را به همین صورت شکل می دهیم و با فاصله در کنار هم می چینیم و در آخر کمی از تخم خرفه را روی شیرینی ها می پاشیم
و سینی را در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا به مدت ۲۰ دقیقه نان برنجی ها کاملا پخته شوند. پس از پخت صبر می کنیم تا نان برنجی ها کمی خنک شوند و نان برنجی ها را آرام از کاغذ روغنی جدا می کنیم و در ظرف می چینیم و نوش جان کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: