به گزارش جام جم آنلاین به نقل ازیوتاب
مواد لازم:
طرز تهیه:
- با چاقو یک برش به صورت جیب در پهلوی سینه مرغ ایجاد کنید به صورتی که سینه مرغ به دو قسمت تقسیم نشود ولی بتوانید پنیر را در آن جاسازی کنید. سپس پنیر موتزارلا را در سینه های مرغ به طور مساوی جا سازی کنید.
- به بیرون سینه های مرغ به اندازه کافی نمک و فلفل و پودر سیر بپاشید. در سه کاسه مختلف تخم مرغ زده شده، آرد و آرد سوخاری بریزید.
- سینه های مرغ پر شده با پنیر را ابتدا در ظرف آرد قرار دهید تا همه سطح آن حسابی با آرد مخلوط شود. سپس سینه های مرغ را در تخم مرغ زده شده فرو کرده و بعد از آن در ظرف آرد سوخاری قرار دهید تا همه اطراف آن با آرد سوخاری مخلوط شود.
- درون یک تابه روغن سرخ کردنی بریزید. تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید. مرغ های آماده شده را در روغن سرخ کنید تا 2 طرف آن کاملا طلایی و سرخ شود.
- فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت روشن کنید. درون یک ظرف پیرکس مناسب فر، نصف از سس گوجه فرنگی را ریخته و سینه های مرغ سرخ شده را روی سس گوجه فرنگی قرار دهید. باقی سس گوجه را روی مرغ ها پخش کنید. پنیر پارمزان را به طور مساوی روی سینه های مرغ پخش کرده و روی پنیر، ریحان خورد شده بپاشید.
- ظرف محتوی مرغ ها را روی پنجره وسط فر به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا پنیر ها آب شده و مرغ ها سوخاری شوند. نوش جان
برای مشاهده دستور العمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.