پلویی خوش طعم برای سفره ی خانواده شماست

طرز تهیه بریانی عربی خوشمزه و بسیار خوش طعم

بریانی عربی، پلویی خوش طعم با ادویه های مخصوص هندوستان می باشد، برای آشنایی با طرز تهیه بریانی عربی در ادامه مطلب همراه ما باشید
کد خبر: ۱۲۹۲۶۸۴

طرز تهیه بریانی عربی خوشمزه و بسیار خوش طعم

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از آکا ایران

 

مواد لازم برای ۵ نفر :

  • برنج: چهار پیمانه
  • سینه مرغ: یک عدد کامل
  • سزیجات معطر ( نعنا، جعفری، گشنیز ): سه چهارم پیمانه (خرد شده مخلوط باهم)
  • بادام هندی ( خام ): نصف پیمانه
  • بادام ( خام و پوست کنده ): نصف پیمانه
  • پیاز(سرخ شده): سه قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
  • سیر: ۲ حبه
  • زنجبیل ( رنده شده ): یک قاشق مرباخوری
  • فلفل سبز( تند): یک عدد
  • ادویه گراماسالا: یک قاشق غذاخوری ( اگر در دسترس نداشتید از ادویه کاری نیز می توانید استفاده کنید)
  • شیر: نصف پیمانه
  • زعفران: یک قاشق مربا خوری
  • هل: چهار عدد
  • روغن و نمک: به میازن لازم
  • فلفل: به میزان دلخواه
  • طرز تهیه بریانی عربی خوشمزه و بسیار خوش طعم
  • طرز تهیه بریانی عربی

    ابتدا بادام ها را در روغن تفت میدهیم سپس بادام ها را از روغن خارج کرده، روی دستمالی قرار می دهیم تا روغن آن ها گرفته شود ( بادام ها را قبلا در آب بخیسانید، می توانید شکر و گلاب نیز برای طعم بهتر آن در آب بریزید). سپس سیر را له کرده همراه با فلفل سبز خرد شده و پیاز و زنجبیل در روغن تفت می دهیم، سینه مرغ را که به قطعات دلخواه تکه کرده ایم به این مواد اضافه کرده و هم میزنیم تا مرغ به خوبی تفت بخورد، در این مرحله از طرز تهیه بریانی عربی, ادویه گراماسالا همراه با نمک و فلفل را اضافه کرده، پس از کمی تفت خوردن، سبزیجات معطر و بعد از آن رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و همین طور به هم زدن ادامه میدهیم تا رب به خوبی تفت بخورد. بنابراین مواد ما برای گذاشتن در میان برنج، آماده است. در این مرحله از طرز تهیه بریانی برنج را در آب جوشی که در آن هل ها را انداخته ایم می ریزیم و نمک آن را اندازه می کنیم، برنج را در زمان معین آبکش کرده و پس از ریختن مقداری از برنج در ظرف، مواد آماده شده به همراه بادام های تفت خورده را روی آن قرار می دهیم و سپس بقیه برنج را روی آن می ریزیم. در این قسمت از دستور پخت پلوی بریانی عربی، زعفران را کوبیده با شیر مخلوط کرده و به صورت پخش، روی برنج ها می ریزیم، سپس دم کنی را روی آن قرار می دهیم و پس از بخار کردن برنج، حرارت را خیلی کم کرده تا ته نگیرد و به آرامی برنج دم بکشد. پس از مدت نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه پلو آماده است

 

برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها