یک ته چین متفاوت و خوشمزه جنوبی

طرز تهیه ته چین ماهی فوق العاده و بی نظیر

اگر علاقمند به درست کردن ته چین و ماهی هستید برای شما دستور تهیه “ته چین ماهی” را در این بخش از غذاهای ایرانی در نظر گرفته ایم.
کد خبر: ۱۲۹۲۵۶۷

طرز تهیه ته چین ماهی فوق العاده و بی نظیربه گزارش جام جم آنلاین به نقل از بیتوته

مواد لازم:


ماهي قزل‌آلا

دو عدد

روغن مايع ذرت

يك پيمانه

برنج

پنج پيمانه

سبزي پلو

چهار پيمانه

سير تازه خردشده

نصف پيمانه

نمك و فلفل

به ميزان لازم

زعفران

به ميزان لازم

طرز تهیه ته چین ماهی فوق العاده و بی نظیر

 

ماهي‌ها را تميز شسته و استخوان آنها را جدا مي‌كنيم. مقداري نمك، فلفل و زعفران به آنها مي‌زنيم تا مزه‌دار شوند. در اين فاصله برنج را كه از شب قبل همراه نمك خيس كرده‌ايم با سبزي‌پلو آبكش مي‌كنيم. سپس ماهي را از طرفي كه گوشت دارد در ماهيتابه سرخ مي‌كنيم و طرف ديگر كه پوست ماهي مي‌باشد را ته ماهيتابه قرار داده و برنج آبكش شده را روي آن مي‌ريزيم. ماهي دوم را كاملا سرخ كرده و سر آن را جدا مي‌كنيم و در ماهيتابه گذاشته و بقيه برنج و سير تازه را روي آن مي‌ريزيم. در ظرف كوچكي، نصف پيمانه آب و بقيه روغن را ريخته روي حرارت مي‌گذاريم. زماني كه به جوش آمد روي برنج مي‌ريزيم و در ظرف را با فويل آلومينيومي بسته و آن را يك ساعت روي حرارت ملايم دم مي‌كنيم. نهايتاً، در ظرف موردنظر برگردانده و مطابق شكل تزئين مي‌كنيم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها