اشکنه غذای سنتی قدیمی

طرز تهیه اشکنه خوشمزه وعالی

اشکنه یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که در گذشته از غذاهای پر مصرف محسوب می شده است
کد خبر: ۱۲۹۱۹۴۲

طرز تهیه اشکنه خوشمزه  وعالیبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از پارسی دی

موادلازم:
تخم مرغ ۴ عدد

پیاز درشت ۱ عدد

آرد ۲ قاشق غذاخوری

سیب زمینی متوسط ۲ عدد

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

شنبلیله خشک شده ۱ قاشق غذاخوری

نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

طرز تهیه اشکنه خوشمزه  وعالی

برای تهیه اشکنه سنتی ابتدا پیاز را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و در قابلمه ای کمی روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا داغ شود و بعد پیازها را در قابلمه می ریزیم و تفت می دهیم و صبر می کنیم تا پیازها نرم و و طلایی شوند.

سپس پیازها را یک طرف تابه جمع می کنیم واگر در قابلمه هنوز روغن هست که بهتر اگر نیست کمی روغن در قابلمه می ریزیم و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و در روغن تفت می دهیم تا روغن کاملا قرمز شود و رب گوجه فرنگی بوی خامی ندهد

و بعد با پیاز ها مخلوط می کنیم و مجددا تفت می دهیم و کمی زردچوبه،فلفل سیاه و نمک روی پیاز و رب گوجه فرنگی می پاشیم و شنبلیله خشک شده را می افزاییم و مواد را مخلوط می کنیم و آن وقت آرد را کم کم اضافه می کنیم

و پیاپی تفت می دهیم تا آرد در مواد گلوله نشود. در همین مرحله سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به صورت مربع های کوچک در غذا می ریزیم و زمانیکه مایه اشکنه یکدست شد ۳ لیوان آب به مواد اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا آب هر چه زودتر به جوش بیاید.

سپس تخم مرغ ها را داخل قابلمه می شکنیم و هم می زنیم تا خودش را بگیرد و سفت شود.سپس اشکنه که آماده شد از روی حرارت قابلمه را بر می داریم و اشکنه را در ظرف مود نظر می کشیم و با نان ترید می کنید.نوش جان.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۲ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها