
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مجله کوروش
مواد لازم:
بیسکوییت پتی بور (یا هر بیسکوییتی که دوست دارید مثل اوریو: ۲ بسته
تخم مرغ: ۲ عدد در دمای محیط
شکر: ۱ لیوان فرانسوی
شیر سرد: ۴ لیوان فرانسوی
نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
آرد نول یا آرد همه منظوره یا آرد سفید: ½ لیوان فرانسوی
کره نرم شده: ۶۰ گرم
وانیل: ۱ قاشق چایخوری
خامه صبحانه یا خامه زده شده: ۱۶۰ گرم
پودر کاکائو یا نسکافه: ۳ قاشق غذاخوری
گردو ریز خرد شده: ½ لیوان فرانسوی
موز: به میزان دلخواه
دسر پان اسپانیایی را هم میتوانید به صورت تک نفره و در پیاله یا لیوان برای هر نفر درست کنید و هم به صورت یک تکه و قالبی در یک همان ظرفی که میخواهید دسر را با آن روی میز بیاورید و سرو کنید. در هر دو صورت ابتدا باید ابتدا در یک کاسه تخممرغهایی که به دمای محیط رسیدهاند و خیلی سرد نیستند را بشکنید و شکر را به آنها اضافه کنید. با همزن دستی یا برقی به مدت ۲ الی سه دقیقه و با دور تند این ترکیب را هم بزنید تا رنگ آن به کرم تغییر کنید و یک حالت کشدار و کرمی و کمی هم غلیظ پیدا کند. حالا شیر سرد را در دو مرحله به این ترکیب کرمی اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید تا شیر با این ترکیب خوب مخلوط شود.
در مرحله بعد نشاسته و آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیبی یکدست حاصل شود. مخلوط را در یک قابلمه بریزید و روی شعله ملایم گاز مرتب هم بزنید تا غلیظ شود و ته نگیرد. مواد داخل قابلمه باید از فرنی هم غلیظتر شود و غلظتی شبیه ماست چکیده پیدا کند. در مرحله بعد و زمانی که به غلظت مورد نظر سس دسر پان اسپانیا رسیدید آن را از روی شعله گاز بردارید و بلافاصله کره و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
½ لیوان از سس را جدا کنید و کنار بگذارید. سپس پودر کاکائو یا پودر نسکافه را به باقی مانده سس اضافه کنید و خوب هم بزنید تا حسابی صاف و یکدست شود. کف قالب مورد نظر را (در اینجا میخواهیم یک دسر قالبی و یکدست داشته باشیم) با کمی کره چرب کنید. بیسکوییتهای پتی بور را کف قالب در یک لایه بچینید و یک لایه سس را روی آن بریزید و مقداری موز برش زده و گردوی خرد شده بریزید. مواد را با ته قاشق روی بیسکوییتها صاف کنید. به همین ترتیب لایههای بعدی را بچینید. در مرحله آخر روی بیسکوییت و سس و ترکیب گردو و موز، ۱/۲ لیوان سس که کنار گذاشته بودید را با کمی سس شکلات (شکلات را به روش بن ماری آب کنید) ترکیب کنید و بریزید و با ته قاشق صاف کنید. در صورت تمایل روی دسر را با هم با پودر کاکائو یا نسکافه تزیین کنید.
دسر پان اسپانیایی را به مدت ۶ الی هشت ساعت باید در یخچال بگذارید تا حسابی سرد شود و طعمدار شود. این دسر هر چه بیشتر در یخچال بماند و سردتر شود طعم لذیذتری پیدا میکند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی«جامجم» با احمد ابوالقاسمی یکی از موفقترین قاریان قرآن و میزبان برنامه «محفل»
در گفتوگو با دکتر علیرضا کیخا معاون امور استانهای رسانه ملی مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین: