در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از بیتوته
مواد لازم
برنج 5 پیمانه
بادمجان حلقه شده 1 کیلوگرم
پیاز سرخ شده 1 پیمانه
گوشت چرخ کرده 500 گرم
گوجه فرنگی حلقه شده5 عدد
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
روغن نصف پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
دارچین و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا بادمجان ها را سرخ کرده و کنار می گذاریم، سپس پیاز داغ را با کمی گوجه فرنگی و گوشت تفت می دهیم، به همان گوشت سرخ شده، رب گوجه فرنگی را هم اضافه می کنیم و تفت می دهیم و اجازه می دهیم تا پخته شود.
سپس برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لا به لای آن گوشت، بادمجان و گوجه فرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم می کنیم و بعد از دم کشیدن نوش جان می کنید
برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم