شرح وحشتناک برخورد نظامیان امریکایی با مردم عراق

یک نظامی امریکایی روز سه شنبه شهادت داد گروهبان فرمانده او به وی دستور داد 3 زندانی عراقی را بکشد و بعد با کارد او را مجروح کرد تا وانمود کند زندانیان عراقی او را زخمی کرده اند.
کد خبر: ۱۲۸۹۸۹

به گزارش اسوشیتدپرس، سرجوخه ویلیام بی. هونساکر، در دادگاه نظامی گروهبان ری ژرار گفت : مقام ارشد او به او و سربازی دیگری دستور داد دست و پای سه زندانی عراقی را باز کنند و بعد به آنان شلیک و وانمود کنند که در حال فرار به آنان شلیک کرده اند. هونساکر به نقل از ژرار گفت این افراد را باز می کنند به آنان بگویید فرار کنند بعد به آنها شلیک کنید.
ژرار آرد 24 ساله،آخرین و ارشدترین نظامی لشکر 101 هوابرد امریکا است که در رابطه با این قتل در جریان حمله 9 می نیروهای امریکایی به مقر ظاهرا کتعلق به شورشیان در حومه سامرا محاکمه می شوند.
هونساکر و سرجوخه «کاری کلا گت» قبلا ضمن اعتراف به جرم خود و همکاری با دادستانی هر کدام به 18 سال زندان نظامی محکوم شدند.
هونساکر روز سه شنبه گزارش داد پس از این که جوخه آنان 3 عراقی فوق را در اختیار گرفت ژرار به اعضای جوخه گفت که سرگروهبان جوخه از این که این 3 نفر زنده هستد عصبانی است.
هونساکر گفت سپس او و کلاگت 3 اسیر عراقی را بیرون، دور از سایر سربازان ، بردند.
هونساکر گفت: او چشم بند آنان را باز کرد و به چشم شان خیره شد و کلاگت به عربی به آنان گفت فرار کنند.
هونساکر گفت: من به قلب زندانی اول شلیک کردم. از راست به چپ رفتم، به همان ترتیب هدف گرفتم و به قلب و سر او زدم.
هونساکر گفت پس از شلیک به اسیران، ژرار او را با کارد زخمی کرد و گفت اینطوری طبیعی تر جلوه می کند. وقتی از هونساکر پرسیده شد چرا حقیقت را گفته است، گفت: خسته شدم از بس به همه دروغ گفتم.
سربازی دیگر به نام بردلی میسون شهادت داد که شنید ژرار به کلاگت و هونسا دستور داد اسیران را بکشند.
میسون گفت: من با این کار موافق نبودم و از او پرسیدم چرا؛ ، گفتم این کار جنایت است. سرباز دیگری گفت ژرار اعضای جوخه را در گوشه ای جمع کرد و به آنان گفت می خواهند اسیران را بکشند.
گروهبان لیونل لمونس، که گفت نمی خواست علیه ژرار شهادت بدهد، گفت حرف های ژرار را به حساب جوک گذاشتم. او فرمانده جوخه من است و من باید به او وفادار باشم.
خانم آنیتا گوره کی و کیل مدافع ژرار گفت موکل او دستور کشتار اسیران را نداد اما پس از این که دید سربازان او چه کاری کرده اند تصمیم گرفت با پنهان کردن جنایت به آنان کمک کند. نظامیان امریکایی قبلا گفته بودند در مقابل حمله اسیران از خود دفاع کرده اند.
جوستون آر. گرابر سر جوخه دیگر شهادت داد به یکی از اسیران جنگی، پس از این که بر اثر تیراندازی همقطاران او مجروح شده بود، شلیک کرد اما گفت شاهد تیراندازی اولیه نبوده است. دادگاه نظامی گرابر را به 9 ماه زندان محکوم کرد.
این نظامیان قبلا گفته بودند سرهنگ مایکل استیله فرمانده تیپ سوم به آنان دستور داده بود همه اسرای عراقی را که در سن خدمت نظام هستند را بکشند.
یک قاضی نظامی امریکایی هفته گذشته حکم کرد که استیله نباید وادار به دادن شهادت در دادگاه شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها