
به گزارش جام جم آنلاین مواد لازم :
پودر کاکائو : 2 قاشق غذاخوری
آرد گندم :350 گرم
آرد نخودچی :220 گرم
پودرهل :1قاشق غذاخوری
پودر قند :300 گرم
روغن جامد یا کره :215 گرم
پودر پسته : 215 گرم
شکلات کاکائویی : 150 گرم
وانیل : به مقدار موردنیاز
بیشتر بخوانید : طرز تهیه پیراشکی گوشت به ساده ترین روش
طرز تهیه
آرد گندم را دو یا سه بار الک کنید و داخل تابه ای بریزید و روی حرارت تفت دهید تا آرد از حالت خامی در بیاد.
آرد نخود چی را هم جداگانه تفت دهید و به آرد گندم اضافه کنید. بعد به آردها روغن اضافه کنید و تفت دهید تا روغن با آرد مخلوط شود.
بعد تابه را از روی حرارت بردارید تا مواد خنک تر شوند و حالت خمیری پیدا کنند.
پودر کاکائو ، پودر قند و پودر هل را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. سپس خمیر را با وردنه به ضخامت 2 سانتی متر بین 2 ورق کاغذ روغنی باز کنید.
مواد را به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود.2/3 پودر پسته را با وانیل به شکلات کاکائویی اضافه کنید و برروی شیرینی ها بریزید .
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی بازاری کرم دار یا شکلاتی بدون فر در 7 گام
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام طبسی معتقد است تصمیمات امامان (ع) علیرغم ظاهر متفاوت، براساس وظیفه و شرایط زمانه، همگی در مسیر هدایت امت اسلام بوده است
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی بررسی کرد
با دکتر ندا ملکی درباره تجربه زیسته، چالشهای اجرای برنامههای معارفی، و نگرانی از زوال معنا در عصر شبکههای اجتماعی گفتوگو کردیم