به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک،انجیر میوه ای است که هر دو حالت خشک و تازه آن مفید و مغذی است.برای درمان بسیاری از بیماریها کاربرد دارد ،از منظر قرآن و اطبای قدیمی نیز به عنوان بهترین میوه همراه زیتون یاد شده است.
پنج گونه مشترک از انجیر وجود دارد، هر نوع، طعم و شیرینی خاصی دارد و انواع این میوه شامل:
این انجیر پوستی سیاه و داخل صورتی رنگ است. آنها فوق العاده شیرین هستند. برای خوردن به عنوان یک دسر و یا مخلوط کردن در کیک یا دستور العمل کوکی برای افزایش طعم مناسب هستند.
گوشت بنفش رنگ و پوستی سبز رنگ دارند. آنها در میان تمام گونه های انجیر کمترین شیرینی را دارند.
در خارج سبز مایل به زرد است و داخل آن، کهربایی است. آنها در مقایسه با انواع دیگری از انجیر بزرگتر هستند و عطر و طعم منحصر به فرد و قوی دارند.
انجیر ترکی دارای پوست بنفش و گوشت قرمز است. عطر و طعم آنها ملایم و شیرین تر از انواع دیگر انجیرها است. آنها را در سالاد مصرف می کنند.
دارای پوست سبز روشن هستند و در داخل آن صورتی است. آنها نیز به عنوان انجیر سفید نامیده می شوند زیرا بسیار سبک هستند. آنها بسیار شیرین هستند و می توانند به عنوان یک دسر ساده میوه مصرف شود.
انجیرها، منبع غنی از مواد مغذی ضروری مختلف هستند ؛آنها غنی از مواد مغذی، آنتی اکسیدان ها و ویتامین ها می باشند. انجیر خشک شده در مواد معدنی و ویتامین بسیار متمرکز است. انجیر منبع غنی از قندهای طبیعی و فیبر محلول هستند.
انجیر ها یبوست را کاهش می دهند و سلامت کلی هضم را بهبود می بخشند. هر روز صبح انجیر مصرف کنید تا با مشکلات گوارشی خداحافظی کنید.
انجیرها سطوح تری گلیسیرید را در خون کاهش می دهند و به بهبود سلامت قلب کمک می کنند همچنین حاوی فنل ها و اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 هستند که خطر بیماری قلبی را کاهش می دهند.
انجیر ها حاوی پکتین، فیبر محلول هستند که سطح کلسترول را کاهش میدهند. فیبر موجود در انجیر کلسترول بیش از حد در سیستم گوارش شما را از بین می برد و آن را به روده منتقل می کند.
مصرف منظم انجیر می تواند خطر سرطان روده بزرگ را کاهش دهد. فیبر در انجیر به سرعت به حذف زباله ها در بدن کمک می کند که برای جلوگیری از سرطان روده بزرگ مفید است.
کودکان، نوجوانان در حال رشد و زنان باردار باید سطوح آهن خود را نظارت کنند تا از عوارض جلوگیری کنند. همچنین اگر بیمار هستید یا تحت عمل جراحی قرار داشته باشید، انجیر را در رژیم غذایی خود اضافه کنید تا میزان آهن در بدن شما افزایش یابد و مشکل را زودتر برطرف کنید.
نه تنها میوه، بلکه برگ نیز برای سلامت شما مفید است. برگهای انحیر دارای ویژگی های شگفت انگیز هستند که به تنظیم میزان قند خون شما کمک می کند.
انجیرها از جمله میوه هایی هستند که دارای بیشترین مقدار فیبر می باشند. و مشخص شد که زنانی که در طول نوجوانی و جوانی انجیر مصرف کرده اند،در خطر کمتری برای ابتلا به سرطان پستان قرار دارند.
انجیر ها حاوی کلسیم، پتاسیم و منیزیم هستند که موجب سلامتی استخوان ها می شوند.انجیر تراکم استخوان را بهبود می بخشد و شکستگی استخوان ها را کاهش می دهد ، کلسیم برای حفظ استخوان های سالم بسیار مهم است و انجیر یکی از بهترین منابع آن است.
انجیر ها منبع آنتی اکسیدان ها هستند و آنها رادیکال های آزاد را در بدن شما خنثی می کنند و با بیماری ها مبارزه می کنند.انجیرها یک منبع غنی از آنتی اکسیدان های فنولی هستند ، آنتی اکسیدان ها در انجیر لیپوپروتئین ها را در پلاسما غنی می کنند و از اکسیداسیون بیشتر آنها را محافظت می کنند.
به غیر از پتاسیم، امگا 3 و امگا 6 در انجیر نیز به حفظ فشار خون کمک می کنند.
هنگامی که پتاسیم کمتر و سدیم بیشتری مصرف می کنید، تعادل سدیم پتاسیم در بدن مختل می شود. انجیر تعادل این دو ماده را در بدن ایجاد می کند.
انجیر ها به عنوان باروری و مکمل های جنسی محسوب می شوند و غنی از کلسیم، آهن، پتاسیم و روی هستند. همچنین غنی از منیزیم هستند، ماده معدنی که برای تولید هورمونهای جنسی آندروژن و استروژن مورد نیاز است .
یک روش کارآمد برای مقابله با آسم، این است که مخلوطی از پودر دانه های زغال اخته، عسل و انجیر را مصرف کنید ، همچنین می توانید آب انجیر را مصرف کنید، تا آسم را تسکین دهید.
مصرف و یا استفاده از عصاره های انجیر برای پیشگیری از بیماری های منتقله از راه جنسی در بسیاری از فرهنگ ها بسیار مفید است. انجیر برای کاهش بیماری های مقاربتی استفاده می شود.
انجیر ها حاوی موکلیاژ بالا هستند ،که گلو درد را کاهش میدهند . آب طبیعی انجیر درد و استرس آکورد های صوتی را تسکین می دهد.
انجیر می تواند از ایجاد آب مروارید جلوگیری کند ، که یکی از دلایل اصلی از بین رفتن بینایی در افراد مسن است.
انجیر ها کبد را از آلودگی پاک میکنند، بنابراین سلامت آنها افزایش می یابد.
انجیر ها، به دلیل محتوای فیبر بالا، به عنوان یک ملین طبیعی عمل می کنند. آنها مدفوع شما را نرم تر می کنند، هضم را تسهیل می کند.
انجیر خشک بهترین درمان برای بواسیر است. آنها دفع مدفوع را کاهش می دهند و فشار روی راست روده را کاهش می دهند. آنها را دو بار در روز مصرف کنید.
آنتی اکسیدان ها در انجیر، و همچنین ویژگی های پایین آوردن فشار خون آنها، رادیکال های آزاد بدن را از بین می برند،و مانع از بیماری های قلبی و عروقی می شود.
اضافه کردن انجیر به رژیم غذایی شما یک روش مطمئن برای افزایش سطح انرژی است.کربوهیدرات و قند موجود در انجیر، درصد انرژی بدن را افزایش می دهد.
یک رژیم متعادل برای خواب خوب ضروری است. از جمله انجیر ها در رژیم غذایی شما، کیفیت خواب شما را افزایش می دهد. آنها حاوی تریپتوفان اسید آمینه است که موجب تولید ملاتونین میشوند که در نتیجه موجب خواب می شود.
انجیر باکتری را از بین میبرد، که در غیر این صورت می تواند باعث مشکلات سلامتی شود ،آنها حاوی مواد مغذی، مانند ؛پتاسیم و منگنز هستند که همراه با آنتی اکسیدان ها سیستم ایمنی بدن شما را تقویت می کند.
یک مطالعه نشان داد که عصاره انجیر اثر ضدالتهاب و ضد کلاژنازی بر روی پوست و چین و چروک داشته و میزان چروک را کاهش می دهد.
انجیر ها برای پوست شما عالی هستند. آنها را بخورید یا ماسک انجیر مصرف کنید، پوست را زیبا میکند.
شما می توانید یک انجیر را به طور مستقیم بر روی پوست بمالید تا انواع مختلف التهاب پوست مانند جوش و آبسه را کاهش دهید.
27. پوست خود را با انجیر نرم و لطیف کنید:
انجیر حاوی مقادیر بالایی از ویتامین C، یک آنتی اکسیدان قوی است که پوست را تسکین میدهد. مخلوط کردن پنج عدد انجیر برای ایجاد خمیر. یک قاشق چای خوری پودر جوی دو سر و شیر و نصف قاشق چای خوری پودر زنجبیل خشک را اضافه کنید،با هم مخلوط کنید بر روی پوست اعمال کنید.
انجیر ها در صنعت مراقبت از مو بسیار محبوب هستند، زیرا عصاره های آنها برای ایجاد موهای شگفت انگیز استفاده می شود. این عصاره ها رطوبت را به مو می رساند و از ریزش مو جلوگیری می کند.
از دست دادن مو به علت فقدان تغذیه مناسب رخ می دهد. انجیر حاوی مواد مغذی مو مانند منیزیم، ویتامین C و ویتامین E است که باعث رشد مو می شود. مواد مغذی ضروری موجود در این میوه گردش خون را در پوست سر تحریک می کنند تا سرعت رشد مو را افزایش دهند.
وجود گوگرد در انجیر باعث ازدیاد مو شده و از ریزش آن جلوگیری کرده و شوره سر را درمان می کند.
انجیر باعث سفید شدن دندان ها و جرم گیری آن ها می شود و در ورم لثه موجب تسکین درد و رفع التهاب می گردد و بوی بد دهان را از بین می برد.
انجیر شیر مادر را افزایش می دهد و به دلیل اشتهاآور بودن و برخورداری از مقدار مناسب مواد مغذی مصرف انجیر برای کسانی که مایل به افزایش وزن هستند یا در دوره نقاهت بیماری بسر می برند گزینه مناسبی است.
شیره انجیر نیز خاصیت دارویی برای برای از بین بردن زگیل ، میخچه و آثار جلدی دارد و داروی خوبی برای افسردگی می باشد.
از مصرف بیش از حد خودداری کنید ، زیرا ممکن است باعث واکنش های آلرژیک، استفراغ و اسهال و حتی خارش پوست شود.
افرادی که دارای پوست حساس یا سابقه آلرژی هستند، نباید از انجیر استفاده کنند .
هرگز انجیر کال مصرف نکنید ،آنها لاتکس سفید را تولید می کنند که حاوی ترکیبات فوکووماریس و (5-MOP) است که می تواند حساسیت شدید در اطراف دهان و لب را ایجاد کند، که می تواند به سرعت به سایر قسمت های بدن گسترش یابد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد