شیرینی خوشمزه و جذاب پای سیب

طرز تهیه پای سیب خانگی

کد خبر: ۱۲۸۷۵۶۳

پای سیب یکی از خوشمزه ترین شیرینی هاست که به خاطر داشتن سیب مقوی هم هست پس حتمایکبار امتحانش کنید

طرز تهیه پای سیب خانگی

به گزارش جام جم آنلاین
مواد لازم 
کره ۲۵۰گرم
پودر قند ۲۵۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
وانیل ۱چهارم ق چ
نشاسته ذرت ۱ ق غ
آرد ۳۰۰گرم
بیکینگ پودر ۱ ق غ
دارچین ۱ ق چ
سیب زرد حلقه شده ۴ عدد ریز

مطالب مرتبط : طرز تهیه پیراشکی گوشت به ساده ترین روش

زرده و سفیده رو از هم جدا میکنیم و سفیده رو میزنیم نا سفید و سفت بشه طوری که اگه ظرف برگردونیم نریزه و بزارین یخچال تا سرد باشه اگه جای گرم باشه اب میندازه و دیگه فرم نمیگیره
نکته:برای هم زدن سفیده ظرف و پره های هم زن باید تمیز و خشک باشن چرب و خیس نباشه ❌اگر حین جدا کردن زرده مخلوط شد اونو حتما از بقیه سفیده جدا کنین و با زرده مخلوط کنین اگه زرده مخلوط بشه سفیده پف نمیکنه❌

سیب هارو حلقه کنین و دارچین بپاشین
پودر قند و کره به دمای محیط رسیده روبا هم میزنیم حدود 7تا 8 دقیقه با هم زن میزنیم تا کرم رنگ و پوک بشه زرده های تخم مرغ را یکی یکی به مواد اضافه میکنیم یعنی وقتی یه زرده کامل با مواد مخلوط شد بعدی اضافه میکنیم
و بعد وانیل را اضافه میکنیم
ارد +بکینگ پودر+نشاسته ذرت باهم مخلوط میکنیم و الک میکنیم و به مواد به صورت کم کم اضافه میکنیم با هم میزنیم در حد مخلوط شدن
مواد نسبتا سفت هست
سفیده را در 2 یا 3 مرحله با لیسک مخلوط مواد میکنیم و به صورت دورانی هم میزنیم
مواد را داخل قیف ریخته برای راحتی با قاشق هم میشه و داخل هر کپسول کمی ازمواد میریزیم و یک حلقه سیب میزاریم روی مواد کمی فشار میدیم و دوباره روی سیب کمی مواد میریزیم
توجه کنین از سر هر کپسول باید کمی خالی باشه

طرز تهیه پای سیب خانگی

 

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی بازاری کرم دار یا شکلاتی بدون فر در 7 گام

newsQrCode
برچسب ها: شیرینی پای سیب سیب
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها