مربایی که از چند میوه بسیار مقوی تهیه میشود

دستور تهیه مربا چند میوه خانگی (سیب هویج به)

تهیه مربا چند میوه ایده خوبی است البته اگر بتوانید میوه هایی که طبع آنها با یکدیگر سازگار است را انتخاب کنید و یک مربای خوشمزه تهیه کنید
کد خبر: ۱۲۸۷۴۰۹

دستور تهیه مربا چند میوه خانگی (سیب هویج به)

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک ، ابتدا قابلمه ای مناسب را انتخاب می کنیم و سیب ، هویج و به رنده شده را با 4 لیوان آب ولرم اضافه میکنیم و با حرارت متوسط 15 دقیقه می پزیم.

سپس شکر را اضافه میکنیم و به خوبی هم می زنیم و منتظر می مانیم تا مربا قوام کافی پیدا کند .

وقتی مربا به قوام دلخواه رسید آبلیمو و هل را اضافه میکنیم و بعد از 2 دقیقه شعله را خاموش می کنیم و کنار می گذاریم.

در این مرحله یک دم کنی مناسب روی قابلمه قرار دهید و قابلمه را به مدت 12 ساعت کنار بگذارید تا مزه میوه ها به خرد هم برود و سپس می توانید آنها را درون ظروف شیشه ای بریزید و استفاده کنید.

 

دستور تهیه مربا چند میوه خانگی (سیب هویج به)

مواد لازم برای تهیه مربای چند میوه

  • سیب  نیم کیلو
  • هویج  نیم کیلو
  • به نیم کیلو
  • شکر 1.5 کیلو
  • هل 1 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها