به گزارش
جام جم آنلاین، کوکو سیب زمینی یکی از راحتترین غذاها برای وقتهایی است که زمان کافی نداریم. پس دست به کار شوید تا دیر نشده!
مواد لازم برای تهیه کوکو سیب زمینی:
پیاز بزرگ: ۱ عددتخم مرغ: ۳ عددروغن مایع: به اندازه کافیسیب زمینی متوسط: ۵ عددشوید خشک: ۱ قاشق غذاخورینمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به اندازه کافی
طرز تهیه و دستور پخت کوکو سیب زمینی:
۱. ابتدا سیب زمینیها را بشویید سپس داخل یک قابلمه مناسب بریزید. در ادامه چند لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و آن را روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید و سیب زمینیها به مدت ۳۰ دقیقه در آب جوش بمانند تا آبپز شوند.
۲. پس از اینکه سیب زمینیها آبپز شدند اجازه دهید کمی خنک شوند سپس پوستشان را جدا کنید. در ادامه سیب زمینیها را با رنده بزرگ رنده کنید یا با گوشتکوب بکوبید سپس داخل یک کاسه جادار و مناسب بریزید.
۳. در مرحله بعدی پیاز را پوست بگیرید و به صورت جداگانه رنده کنید سپس با فشار دست آب اضافی پیاز را بگیرید و آنرا به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه کنید. در مرحله بعدی تخم مرغها را داخل یک کاسه جداگانه بشکنید و خوب هم بزنید.
۴. سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تخم مرغها اضافه کنید. اضافه کردن شوید خشک اختیاری است در صورتی که میخواهید شوید خشک اضافه کنید آن را به تخم مرغها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
۵. در مرحله بعدی تخم مرغ را به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست و منسجم شوند. حالا مایه کوکو آماده است و در مرحله بعد باید آن را سرخ کنید، برای این منظور یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید.
۶. مقداری روغن داخل تابه بریزید و اجازه دهید روغن داغ شود. پس از اینکه روغن داغ شد مقداری از مایه کوکو بردارید و به آن شکل دهید سپس در روغن بیندازید. میتوانید از قالبهای مخصوص هم برای یکدست شدن کوکوها استفاده کنید.
۷. پس از اینکه یک سمت کوکوها سرخ شد آنها را برگردانید تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. کوکو سیب زمینی را می توانید به صورت قالبی هم سرخ کنید. پس از اینکه کوکوها آماده شد آنها را به همراه گوجه فرنگی، خیارشور و نان سرو کنید.