در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، خورشت خوشرنگ و لعاب نارنگی از غذاهای خوشمزهای است که با گوشت و پوست نارنگی تهیه شده و اگر از پختن غذاهای تکراری خسته شده باشید، یک گزینه عالی برای شماست.
مرغ | 4 تکه |
هویج | 4 عدد |
نارنگی | 5 عدد |
آبلیمو | 2 قاشق غذاخوری |
آرد | 1 قاشق غذاخوری |
شکر | 1 قاشق غذاخوری |
خلال پوست نارنگی | 1 لیوان |
زعفران دم کرده | 1 قاشق چایخوری |
پیاز | 1 عدد |
روغن و نمک | به مقدار لازم |
برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه
گفتوگو با محسن بهرامی، گوینده کتاب «مسیح بازمصلوب»
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد