به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، کباب ها جزو غذا های بسیار خوشمزه و لذیذ البته سالم در سراسر دنیا هستند و همیشه پر طرفدارند. فرقی نمیکند ماهی کبابی، مرغ کبابی و یا گوشت و جگر کبابی باشد.
مواد لازم کباب قفقازی
راسته يا فيله گوساله |
400 گرم |
سينه مرغ |
400 گرم |
ماست |
100گرم |
روغن زيتون |
4 قاشق غذاخوری |
پیاز |
2 عدد |
فلفل دلمه ای |
4 عدد |
کره |
50 گرم |
زعفران دم کرده |
1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کباب قفقازه
- در اولین مرحله گوشت و مرغ خود را خرد کنید. اندازه آنها باید طوری باشد که گوشت و مرغ هم زمان بپزند نه آنقدری بزرگ که داخل آنها هنگام کباب کردن خام باشد و نه آنقدری کوچک که زود بسوزند و خشک شوند. مربع های 2*2 اندازه ی مناسبی ایست.
- در ادامه باید سس کباب را آماده کنیم. در کاسه ای بزرگ ماست، روغن زیتونو فلفل سیاه را با هم به خوبی مخلوط کنید. پیاز را خرد کرده و به مواد اضافه کنید.
- سپس تکه های گوشت و مرغ را داخل سس حسابی بغلتانید تا همه ی تکه ها به سس آغشته شوندحالا زمان آن رسیده تا استراحتی به گوشت و مرغ ها بدهید. روی کاسه را با نایلون و یا درب بپوشانید و اجازه دهید به مدت حداقل 2 ساعت در یخچال بماند تا طعم مواد حسابی به خرد گوشت و مرغ برود.
- بعد از گذشتن زمان مورد نظر نوبت سیخ زدن گوشت ها و مرغ های کباب قفقازی است. در این مرحله فلفل دلمه ای ها و پیاز را درشت خرد کنید و در ادامه یک تکه گوشت و یک تکه مرغ و بعد از آنها یک تکه فلفل دلمه ای و پیاز را به ترتیب سیخ کنید و این مراحل را چند مرتبه تکرار کنید تا سیخ پر شود.
- در ادامه کباب های قفقازی را روی ذغال قرار داده و کباب کنید. در آخرین مرحله و آخر کباب شدن کبابهای قفقازی مقداری نمک به آنها بپاشید. برای نرم تر شدن کباب های قفقازی تان هنگام کباب شدن آنها روی آنها را مخلوط کره ذوب شده و زعفران دم کرده بمالید تا کباب ها خشک نشودند.
- برای درست کردن این کباب خوشمزه میتوانید از فر نیز استفاده کنید. فر را با دمای بالا گرم کنید و سپس سیخ ها را در آن قرار دهید تا بپزند.
برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.