به گزارش جام جم آنلاین به نقل از بیتوته ، دوری ازهمسر بنا به دلایل کاری، ماموریت و... برای مدت کوتاهی، یکی از موقعیتهای خاص است که میتواند منجر به برون ریزی مثبت ویا منفی در رابطه شود.
اگر دوری از همسر درمسیر هدف مشترک زندگی زوجین باشد و دلایل ماموریت و اشتغال داشته باشد اصولا باید زوجین درموردش توافق کنند. چون تصمیم گیری مشترک یکی از تعهدات مهم زندگی مشترک است و هیچکدام از زوجین نباید به تنهایی در این فرایند تصمیم گیری کنند.
دوست داشتن در روابطی که با دوری همراه است چندان ساده نیست، اما برخی زوجها کاری میکنند که این مسئله برایشان جا بیفتد و آن را از همیشه محکمتر میکنند.
موضوعی که در روابط بین افراد حائز اهمیت است، مسئله صرف زمان و انرژی لازم جهت حفظ و تداوم روابط است.هر قدر این رابطه نزدیکتر باشد لازم است زمان بیشتری را برای حفظ، تداوم و بهبود آن صرف کنیم. از میان روابط مختلفی که در زندگی ما وجود دارد، رابطه بین زوجین از سایر روابط حساس تر است و جایگاه ویژه ای در زندگی فرد دارد.
اگر بنا به دلایلی مجبور به دوری مکانی از یکدیگر هستید مطمئن باشید که این دوری ها موقتی است و راهکارهایی را برای غنی تر کردن رابطه خود داشته باشید. علاوه بر این باید هر دو طرف سعی کنند از زمان هایی که در کنار یکدیگر هستند بهترین استفاده را بکنند و لذت ببرند.
صورت کلی در رابطه زوجین اغلب تصمیم گیری فردی نداریم و بهتر است تصمیمات به صورت مشترک اتخاذ شوند و اگر شرایط یکی از زوجین در بدو شروع ارتباط ازدواجی دوریهای دورهای و نامنظم است باید عنوان شود تا توافق و تصمیم گیری صورت پذیرد وبه هیچ عنوان نباید پنهان کاری شود، اگر این موارد در طول زندگی اتفاق بیفتد دراین حالت نیز باید توافقات لازم برای تصمیم گیری صورت پذیرد.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد