در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، بهتر است چند نوع چای را باهم مخلوط کنید تا چای بهتری از نظر طعم و رنگ داشته باشید.
» پیش از دم کردن چای 1 بار آن را بشویید ( چای را داخل قوری بریزید ، داخل قوری آب بریزید و خالی کنید ).
» اگر قوری و چای را پیش از ریختن آب جوش با آب سرد آبکشی کنید رنگ بهتری خواهد داد ( شستن چای ).
» برای هر قوری بسته به نوع چای 1 – 2 قاشق چایخوری کافیست ، بهتر است 2/3 قوری را با آب جوش پر کنید.
» اگر میخواهید چای زووتر دم بکشد پارچه ای روی قوری قرار دهید و پس از دم کشیدن پارچه را بردارید.
» برای معطر شدن چای از چوب دارچین ، هل ، گل سرخ ، گلاب یا برگ عطر چای ( گیاهی معطر ) استفاده کنید.
» برای نگهداری چای دم کرده به مدت طولانی تفاله را از چای جدا کنید و چای بدون تفاله را داخل قوری برگردانید.
» اگر چای زیاد دم کشید یا به مرز جوشیدن رسید میتوانید با انداختن 2 حبه قند از طعم زمخت آن جلوگیری کنید.
» پیش از ریختن چای دکمی آب جوش داخل فنجان بچرخانید تا با گرم شدن فنجان چای نیز پس از ریختن داغ بماند.
» بهتر است برای افزایش خواص چای آن را بهمراه خرما ، توت خشک یا نبات میل کنید.
» زیاده روی در مصرف چای هم خوب نیست و مصرف روزانه 4 – 2 لیوان چای پیشنهاد میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
شکیبا حسینی، رهبر ارکستر سمفونیک رنسانس در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با مهندس حمیدرضا هلالی، عکاس، پژوهشگر و مدرس انجمن سینمای جوانان ایران مطرح شد
دانیال نوروش از لذت مضاعفش در سریالی گفت که یادآور «روزیروزگاری» بود