به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، نان خشک رژیمی یک نان بسیار خوشمزه برای افراد رژیمی است که راحت تر میتوانند به رژیم خود ادامه دهند.

مواد لازم نان خشک رژیمی
جو پرک شده |
4 پیمانه |
تخم بزرک |
2 پیمانه |
تخم افتاب گردان |
1 پیمانه |
تخم کنجد |
1 پیمانه |
تخم کدو |
1/2 پیمانه |
اب ولرم |
6 پیمانه |
نمک |
1 قاشق چایخوری |
روغن |
2 قاشق غذاخوری |
کره |
در صورت تمایل |
طرز تهیه نان خشک رژیمی
- تمام مواد خشک را با آب و روغن خوب مخلوط نمائید و داخل کیسه ای پلاستیکی به مدت 8 ساعت درون یخچال قرار بگذارید.
- کف سینی فر را کاغذ روغنی بیاندازید و موادی که مدت 8 ساعت درون یخچال قرار داده اید را بصورت لایه ای بسیار نازک روی کاغذ روغنی پهن کنید. سینی را درون فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد به مدت 15 – 20 دقیقه قرار دهید.
- پس از این مدت نان ها را از فر خارج کنید و از کاغذ روغنی جدا نموده و مجدد روی سینی فر قرار دهید. حرارت فر را به 150 درجه سانتیگراد برسانید و به مدت 20 – 30 دقیقه دیگر اجازه دهید نان ها درون فر بمانند تا خوب شکننده و خشک شوند.
- پس از مدت زمان لازم و اماده شدن نان ها ، انها را از فر خارج کنید و در گوشه ای قرار دهید تا خنک شوند. میتوانید کمی کره اب شده روی نان ها بزنید تا براق شوند.