طرز تهیه سس لازانیا

مدت زمان تهیه سس لازانیا (سس سفید بشامل) حدود 10 دقیقه می‌باشد. در صورت تمایل می‌توانید از پنیر پارمزان رنده شده در ساختار این سس استفاده نمایید. توجه داشته باشید که این سس به سرعت سفت خواهد شد لذا می‌بایست در زمان مناسب تهیه و استفاده شود.
کد خبر: ۱۲۸۰۷۷۷

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره ،استفاده از سس لازانیا (سس سفید بشامل) در تهیه لازانیا به دلیل وجود کره، شیر و آرد باعث خواهد شد پاستای شما خشک نشود و مواد آن از هم جدا نشود.

طرز تهیه سس لازانیا

مواد لازم سس لازانیا

کره

50 گرم

آرد

2 قاشق غذاخوری

شیر

1 و 1/2 پیمانه

نمک و فلفل

به میزان لازم

پنیر پارمزان(اختیاری)

1/2 پیمانه

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار خانگی راحت و آسان به همراه آموزش تصویری

 

طرز تهیه سس لازانیا

  1. در تابه کوچکی آرد را تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
  2. کره، نمک و فلفل را به آرد اضافه کنید و کمی تفت دهید.
  3. شیر را به آرامی به تابه اضافه و مرتب مخلوط نمایید.
  4. در نهایت سس باید غلظتی شبیه به ماست رقیق پیدا کند.
  5. در صورت تمایل می‌توانید در آخرین مراحل پنیر پارمزان رنده شده را به سس اضافه کنید و پس از آب شدن پنیر، سس را از روی حرارت بردارید.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها