
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
به گزارش جام جم آنلاین ، آنچه در ادامه می بینید گزارش تصویری وقایع جهانی است که با کرونا و شورش و طوفان و سایر بلایا گره خورده است.
آتش سوزی در یک برج مسکونی در اولسان کره جنوبی.
ساکنان شهر لوییزیانای آمریکا در حال فرار از طوفان دلتا. البته این فرار منجر به ایجاد ترافیک سنگینی شده است.
ادامه اعتراضات مردم بر ضد اصلاحات جدید قانون کارگری در جاکارتا پایتخت اندونزی.
آموزش یک سگ برای شناسایی افراد آلوده به ویروس کرونا در مسکو. این سگ ها ابتدا نسبت به برخی مواد بیولوژیکی آلوده به کرونا آشنا می شوند و با حس بویایی این مواد را در فرودگاه مسکو تشخیص می دهند. البته محققان روس می گویند امکان تشخیص فرد مبتلا با شامه سگ وجود ندارد
گرفتن نمونه برای تست کرونا از فردی در دهلی نو. هند بعد از آمریکا دومین مرکز بزرگ جهانی کرونا به شمار می رود.
این عکس نمای خانه ای را نشان می دهد که در اثر درگیری های اخیر در جریان درگیری نظامی آذربایجان و ارمنستان بر سر منطقه جدا شده قره باغ ، در استپاناکرت هایک آسیب دیده است.
ادامه اعتراضات ضددولتی در مینسک، پایتخت بلاروس
یک معترض در درگیری های خارج از دادگاه ، جایی که دادگاه رهبران و اعضای حزب راست افراطی «طلوع طلایی» در آتن برگزار می شود به یک وسیله نقلیه پلیس حمله می کند.
ادامه اعتراضات در هند بر سر تجاوز و کشته شدن یک زن دیگر در این کشور. پلیس احمدآباد یک زن را در جریان این درگیری ها دستگیر می کند.
برزیل سومین مرکز جهانی کروناست و به همین دلیل کم کم رستوران های این کشور شکل و شمایل خود را تغییر می دهند.
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
نتایج سفر یکروزه بشار اسد به تهران هنوز ادامه دارد
گزارشی از مراسم رونمایی از تازهترین کتابهای انتشارات جامجم
گفتوگوی اختصاصی با داوود میرباقری که از اواخر آذر ۹۸ مشغول ساخت سریال سلمان فارسی است
مسعود اطیابی، کارگردان فیلم «انفرادی» در گفتوگو با جامجم:
گفتوگوی جامجم با هاجر دباغی گلزن رکورددار تیم فوتبال سپاهان
دبیر علمی جشنواره ملی موسیقی و آئینهای اقوام ایرانی در گفتوگو با جامجم:
گفتوگو با محسن حیدریه، سرپرست گروه شبدیز درباره خیامخوانی