سوپ سیرابی یک سوپ پر انرژی است

طرز تهیه سوپ سیرابی

کد خبر: ۱۲۷۹۳۳۴

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از هفت گنج،ترکیه‌ای‌ها به سوپ سیرابی ، اِشکِمبه چورباسی می‌گویند و یونانی‌ها نامش را اِسکمبی اَوگو لِمونو گذاشته‌اند. یعنی سوپی که با تخم مرغ و آب‌لیمو طعم‌دار شده است.

طرز تهیه سوپ سیرابی

مواد لازم سوپ سیرابی

سيراب شيردان گوسفند نيم کيلوگرم
آب به مقدار لازم
سير 6 حبه
نمک به مقدار لازم
آرد 2 قاشق غذاخوري
ماست 1 قاشق غذاخوري
زرده ي تخم مرغ 1 عدد
کره 2 قاشق غذاخوري
فلفل قرمز 1 قاشق غذاخوري
سرکه 3 قاشق غذاخوري

 

طرز تهیه سوپ سیرابی

  1. سيراب_شيردان را تميز شسته و با دو حبه سير و کمي نمک و مقدار کافي آب در ظرفي ريخته و روي شعله ي اجاق مي گذاريم و اجازه مي دهيم خوب بپزد. بعد از پخت اجازه مي دهيم خنک شود و آن را ريز خرد مي کنيم.
  2. يک قاشق غذاخوري کره را در ظرفي ريخته و روي شعله ي اجاق مي گذاريم تا داغ شود سپس آرد را در آن خوب تفت مي دهيم سپس دو ليوان از آبي که سيراب شيردان را در آن پخته بوديم به آرد تفت داده شده اضافه مي کنيم و مرتب هم مي زنيم تا يکدست شود سپس بقيه ي آب سيراب شيردان را هم اضافه کرده و خوب هم مي زنيم و سيراب شيردان هاي خرد شده را هم اضافه مي کنيم و اگر آب خوراک کم برد، آب جوش به آن اضافه مي کنيم و اجازه مي دهيم تا خوراک به جوش آيد.
  3. در ظرف ديگري زرده ي تخم مرغ، ماست و دو حبه سير رنده شده را خوب با هم مخلوط کرده و به خوراک سيرابي در حال جوش اضافه مي کنيم و خوب مخلوط مي کنيم و اجازه مي دهيم چند دقيقه با بقيه ي مواد به آرامي بجوشد.
  4. در ظرف ديگري يک قاشق غذاخوري کره را ذوب کرده و با فلفل قرمز به سوپ اضافه مي کنيم. هنگام سرو مي توانيم دو حبه سير رنده شده را با سرکه خوب مخلوط کنيم و به سوپ اضافه کنيم.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها