در صورت تمایل لوبیاها را اریب برش بزنید تا در غذا زیباتر باشند.

طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ

لوبیا پلو با مرغ از ترکیب لوبیا سبز با مرغ و برنج تهیه می‌شود. لوبیا پلو را معمولا با گوشت چرخ کرده یا گوشت تکه‌ای طبخ می‌کنیم، اما می‌توان آن را با گوشت مرغ نیز تهیه کرده و از طعمی جدید و خوشمزه لذت برد.
کد خبر: ۱۲۷۷۹۶۳

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره ،اگر تمایل چندانی به خوردن گوشت قرمز ندارید و یا به دلیل بیماری‌هایی مانند نقرس، نمی‌توانید این نوع گوشت را استفاده کنید، می‌توانید آن را با سایر انواع گوشت جایگزین نمایید. البته گوشت سفید نسبت به گوشت قرمز سالم‌تر است، از این‌رو پزشکان توصیه می‌کنند که آن را در برنامه غذایی خود قرار دهید و غذای مطبوعی چون لوبیا پلو را با مرغ طبخ نمایید.

طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ

مواد لازم لوبیا پلو

برنج 500 گرم
سینه مرغ 300 گرم
لوبیا سبز 200 گرم
پیاز یک عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
دارچین، زردچوبه، پودر سیر و نمک به میزان لازم

 

طرز تهیه لوبیا پلو

  1. پیاز را نگینی خرد و سرخ کنید تا طلایی شود.
  2. لوبیا را بشویید و خرد کنید. ترجیحا طول تکه‌های لوبیا دو سانتیمتر باشد تا در هنگام پخت بیش از اندازه کوچک نشود.
  3. لوبیا را با مقداری روغن اندکی تفت دهید تا در مابقی مراحل پخت، له نشود.
  4. مرغ را خرد کرده و بشویید. توجه داشته باشید که تکه‌های مرغ نباید خیلی کوچک باشند.
  5. مرغ را پس از شستن در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود.
  6. مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و مرغ را اضافه کنید.
  7. پیاز طلایی شده، فلفل سیاه یا قرمز، پودر سیر و زردچوبه را به مرغ اضافه کنید. آنقدر تفت دهید که آب مرغ گرفته شده و رنگ آن تغییر کند.
  8. اکنون لوبیا را به مرغ اضافه کرده و نصف لیون آب بیفزایید.
  9. اجازه دهید مرغ و لوبیا بپزند و آب آنها تبخیر شود.
  10. سپس رب گوجه فرنگی را نیز به مایه لوبیا پلو با مرغ اضافه کنید.
  11. در انتها دارچین و زعفران را اضافه کرده و مایه را از روی حرارت بردارید.
  12. برنج را آبکش کنید. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و نان یا سیب زمینی ورقه شده قرار دهید، یک لایه برنج کف قابلمه اضافه کنید و مقداری از مایه‌ای که آماده کرده بودید را در لایه بعد قرار دهید و به همین ترتیب پیش بروید تا برنج و مایه تمام شود.
  13. قابلمه را روی حرارت ملایم شعله اجاق گاز قرار دهید و درب آن را ببندید. استفاده از دم کنی را فراموش نکنید.
  14. پس از ۱۰ دقیقه، یک شعله پخش کن روی شعله اجاق گاز قرار دهید و صبر کنید تا برنج کاملا دم بکشد.

لوبیا پلو با مرغ آماده است، آن را در دیس بکشد و سرو کنید. در کنار این غذا می‌توانید از سالاد شیرای و ترشی‌هایی نظیر ترشی لیته و ... استفاده کنید. ترکیب رنگ سبز لوبیا و رنگ قرمز رب گوجه که با زعفران مخلوط شده است، آنقدر ظاهر این غذا را بی نظیر می‌کند که به هیچ تزیینی احتیاج نیست.
 
 
برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها