اگر طرفدار نوشیدن چای سرد هستید، در صورت تمایل می توانید این چای را به صورت سرد نیز بنوشید.

طرز تهیه چای ماسالا

صدها نوع چای و دمنوش در سراسر دنیا وجود داره که ما فقط تعداد محدودی از اون ها رو می شناسیم. از اونجا که چای نوشیدنی مورد علاقه ی همه است، حتما شما هم دنبال چای و دمنوش های خاص هستید تا آن ها را درست کنید و از نوشیدنشون لذت ببرید. شاید بارها اسم چای ماسالا رو شنیده باشید ولی ندونید دقیقا چیه و چطور درست میشه. چای ماسالا یه نوع چای ادویه ای و خامه ایه که محبوبیت زیادی تو هند داره و البته به عنوان نوعی دمنوش شناخته میشه.
کد خبر: ۱۲۷۷۹۵۰

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ،ر واقع اصلی ترین تفاوت چای ماسالا با چای های دیگه اینه که چای ماسالا ادویه ایه  و از ترکیب و دم کردن چند نوع ماده ی اولیه متنوع درست میشه. بر خلاف تصور خیلی از افراد، چای ماسالا فقط برای لاغری نیست. فواید این چای آن قدر زیاده که به همه ی افراد پیشنهاد میشه اون رو درست کنن و مرتب بنوشن.

طرز تهیه چای ماسالا

مواد لازم چای ماسالا

چوب دارچین                                                  1 عدد

هل سبز                                                       7 عدد

دانه فلفل سیاه                                              1 قاشق غذاخوری

میخک                                                          3 عدد

آب                                                               2 و 1/2 پیمانه

زنجبیل رنده شده                                            2 قاشق غذاخوری

چای سیاه                                                     3 قاشق غذاخوری

شیر غیر لبنی (شیر جو، شیر نارگیل و...)             2 پیمانه

شیرین کننده (استویا، شکر و یا شیره افرا)           به میزان دلخواه

 

 

طرز تهیه چای ماسالا

  1.  ابتدا چوب دارچین، هل، دانه های فلفل سیاه و میخک را داخل ظرفی محکم بریزید و با هاون بکوبید تا خرد شوند.
  2.  زنجبیل ها را رنده کنید و به همراه ادویه های خرد شده و آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا به جوش بیاید. بعد از جوشیدن مواد، کمی حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت حدود ۱۵ دقیقه روی حرارت متوسط بماند تا حجم آن به میزان ۱/۳ کمتر شود.
  3.  چای سیاه و شیر غیر لبنی را به مواد اضافه کنید، مقدار حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت حدود ۵ دقیقه به همراه سایر مواد بجوشند. سپس حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید این چای چند دقیقه دم بکشد و غلیط شود.
  4.  قبل از سرو چای ماسالا، آن را داخل توری بریزید و مواد را فشار دهید تا عصاره ی آن ها به خوبی خارج شود و چای غلیط شود. سپس شیرین کننده های مورد نظر (ترجیحا استویا) را به این چای اضافه کنید و از نوشیدن آن لذت ببرید.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها