
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از هفت گنج، زیتون پرورده یکی از چاشنی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که مانند چاشنی هایی مثل ترشی در کنار غذاهای اصلی سرو می شود. زیتون پرورده اصل متعلق به شهرهای شمال کشور مانند گیلان و رودبار است.
زیتون بدون هسته |
۵۰۰ گرم |
مغز گردو |
۳۰۰ گرم |
رب انار |
۲ پیمانه |
پودر نعناع |
۱ قاشق غذاخوری |
پودر آویشن |
۱ قاشق غذاخوری |
آبلیمو |
۲ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون |
۲ قاشق غذاخوری |
دانه انار خشک شده |
۲ قاشق غذاخوری |
بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار خانگی
برای مشاهده دستورالعمل غذای سریع و ساده کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با کارشناسان به بیماری گوارشی شایع شده در کشور پرداخته است
خانواده مهدیه اسفندیاری در گفتگو با جام جم از ۱۳۸ روز زندان انفرادی خواهرشان میگویند
درگفتوگو با دکتر محمدعلی بهمنی قاجار، واکنش ملت ایران به مداخلات خارجی و منفوربودن تجزیهطلبان را مورد بررسی قرار دادیم