
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره، رفع تلخی بادمجان یکی از اصول مهم آشپزی است که ممکن است خیلی از افراد برای طبخ یک غذای خوشمزه با استفاده از بادمجان از آن استفاده کنند. در این مقاله با روشی اصولی و مطمئن برای رفع تلخی بادمجان آشنا خواهید شد.
نکته: بادمجان هایی را برای خرید انتخاب کنید که دارای پوستی مشکی، براق، سفت و بدون آثار ضربه خوردگی باشند؛ چنین بادمجان هایی تخم کمتری دارند و شیرین تر و خوشمزه تر هستند
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو «جامجم» با محمدرضا باهنر عضو تشخیص مجمع تشخیص مصلت نظام مطرح شد
محمود قماطی، نائبرئیس شورای سیاسی حزبالله در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
صریح و بیپرده با علیرضا خانی عضو سابق هیأت مدیره استقلال