به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک، شیرین قاتق گیلان که به اسم شیرین خورشت گیلانی یا خورشت آلو قیسی هم شناخته میشه یه غذای فوق العاده خوشمزست. این خورش جذاب اکثرا با گوشت سینه مرغ تهیه و سرو میشه.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه رب انار خانگی
|
سینه مرغ |
۵تکه |
|
پیاز |
۵تکه |
|
رب گوجه فرنگی |
۲قاشق غذا خوری |
|
برگه قیسی |
۱ پیمانه |
|
آلو خورشتی |
۱/۲پیمانه |
|
کشمش |
۱پیمانه |
|
زعفران دم کرده |
به مقدار دلخواه |
|
شکر |
به مقدار دلخواه |
|
آب لیمو |
۱قاشق غذا خوری |
|
زردچوبه، نمک و فلفل |
به میزان لازم |
|
روغن |
به میزان لازم |
برای مشاهده دستورالعمل غذای سریع و ساده کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
محیططباطبایی: خانه موزهها در همه جای دنیا سرمایههای فرهنگی هستند
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم