در آستانه سالگرد عملیات طوفان الاقصی و در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک، شیرین قاتق گیلان که به اسم شیرین خورشت گیلانی یا خورشت آلو قیسی هم شناخته میشه یه غذای فوق العاده خوشمزست. این خورش جذاب اکثرا با گوشت سینه مرغ تهیه و سرو میشه.
بیشتر بخوانید : طرز تهیه رب انار خانگی
سینه مرغ |
۵تکه |
پیاز |
۵تکه |
رب گوجه فرنگی |
۲قاشق غذا خوری |
برگه قیسی |
۱ پیمانه |
آلو خورشتی |
۱/۲پیمانه |
کشمش |
۱پیمانه |
زعفران دم کرده |
به مقدار دلخواه |
شکر |
به مقدار دلخواه |
آب لیمو |
۱قاشق غذا خوری |
زردچوبه، نمک و فلفل |
به میزان لازم |
روغن |
به میزان لازم |
برای مشاهده دستورالعمل غذای سریع و ساده کلیک کنید.
در آستانه سالگرد عملیات طوفان الاقصی و در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
حسن هانیزاده در آستانه سالگرد عملیات طوفان الاقصی در یادداشتی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
رهبر در گفتوگو با جامجم:
در آستانه سالگرد عملیات طوفان الاقصی و در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با رئیس شورای تامین دام کشور وضعیت بازار واردات گوشت را بررسیکردیم
در گفتوگوی «جامجم» با مینا مهرنوش، کارآفرین و عضو هیات علمی دانشگاه تهران: