
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک، شیرین قاتق گیلان که به اسم شیرین خورشت گیلانی یا خورشت آلو قیسی هم شناخته میشه یه غذای فوق العاده خوشمزست. این خورش جذاب اکثرا با گوشت سینه مرغ تهیه و سرو میشه.
بیشتر بخوانید : طرز تهیه رب انار خانگی
سینه مرغ |
۵تکه |
پیاز |
۵تکه |
رب گوجه فرنگی |
۲قاشق غذا خوری |
برگه قیسی |
۱ پیمانه |
آلو خورشتی |
۱/۲پیمانه |
کشمش |
۱پیمانه |
زعفران دم کرده |
به مقدار دلخواه |
شکر |
به مقدار دلخواه |
آب لیمو |
۱قاشق غذا خوری |
زردچوبه، نمک و فلفل |
به میزان لازم |
روغن |
به میزان لازم |
برای مشاهده دستورالعمل غذای سریع و ساده کلیک کنید.
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
گفتوگو با محمد فیلی:
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
گفتوگوی خواندنی با محمد بلوری، پدر حادثه نویسی ایران:
عضو جبهه دموکراتیک مقاومت فلسطین در گفت و گو با «جامجم»:
نصر الله پژمانفر در گفت و گوی تفصیلی با جام پلاس:
گفتوگو با مجید طالبی عکاس فیلم «دسته دختران»
گفتوگو با سعید مستغاثی، رئیس پیشین انجمن منتقدان و نویسندگان سینمایی درباره رویکرد جدید برنامهها در صداوسیما