خوراک زبان گوساله یکی از خوشمزه‌ترین و مقوی‌ترین غذاها به شمار می‌رود. این خوراک مقوی روش سرو دیگری هم دارد که به صورت ساندویچی است و برای تغذیه کودکان مناسب است. زبان گوساله گوشت لطیف و لذیذی دارد و این یکی از دلایل محبوبیت خوراک زبان است.
کد خبر: ۱۲۷۶۶۷۵

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره، خوراک زبان گوساله یکی از خوشمزه‌ترین و مقوی‌ترین غذاها به شمار می‌رود. این خوراک مقوی روش سرو دیگری هم دارد که به صورت ساندویچی است و برای تغذیه کودکان مناسب است.

طرز تهیه خوراک زبان گوساله

مواد لازم خوراک زبان

 

 زبان گوساله

 1 عدد

 سبزی معطر (جعفری، ترخون، مرزه، شوید)

 400 گرم

 پیاز

2 عدد 

سیر

 5 حبه

نمک و فلفل سیاه و زردچوبه

به مقدار لازم

قارچ

400 گرم 

 آرد

4 قاشق غذاخوری 

 رب

 3 قاشق غذاخوری

 عصاره گوشت و سبزیجات

8 لیوان 

نمک

به مقدار لازم

 

طرز تهیه خوراک زبان

 

برای طبخ زبان گوساله با قارچ، ابتدا باید زبان را به خوبی تمیز کنید و بشویید؛ بهتر است چربی‌های اطراف آن را هم بگیرید و سپس داخل قابلمه‌ای بزرگ بگذارید.

سبزی‌های معطر را تمیز کرده و بشویید اما ساقه‌ی آن‌ها را جدا نکنید. این سبزی‌ها را با ساقه داخل قابلمه بگذارید و اجازه دهید همراه با زبان بپزد و عطر و طعم بی‌نظیری به آن بدهند.

پیاز و سیر را پوست گرفته و خرد کرده، داخل قابلمه بریزید تا همراه گوشت بپزد. 

پیاز و سیر هم مانند سبزی‌های معطر باعث می‌شوند بوی زحم گوشت گرفته شود و عطر خوبی به خوراک زبان گوساله می‌دهند.

روی مواد را آب بریزید به طوریکه تا روی آن‌ها را هم آب بپوشاند. درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید روی شعله متوسط گاز به آرامی بپزد تا خوب مغز پخت شود.

بسته به سایز زبان گوساله زمان پخت این مرحله بین 4 تا 7 ساعت متغیر است.

حالا که زبان گوساله ما پخته شده نوبت آن است که پوست روی زبان را بکنیم. برای اینکار ابتدا زبان را از قابلمه در بیاورید و اجازه دهید تا کاملا سرد شود. سپس  با نوک چاقو به آرامی شکافی روی پوست آن ایجاد کنید و به کمک همان شکاف، پوست زبان گوساله را بکنید.

برای اینکه پوست روی زبان را در بیاوریم باید حتما زبان به خوبی پخته شود تا پوست به راحتی دربیاید.

برای طبخ زبان گوساله به صورت مجلسی باید زبان را بعد از مرحله آبپز کردن داخل ماهیتابه تفت دهید. بنابراین زبان گوساله‌ را با مقدار کمی روغن، داخل ماهیتابه ای نچسب، حدود 2 دقیقه تفت بدهید.

دقت کنید مدت زمان زیادی آن را تفت ندهید چون در این صورت رنگ زبان تیره‌تر و گوشت آن سفت‌تر می‌شود.

برای سرو زبان گوساله می‌توانید آن را به قطعات با شکل و سایز دلخواه تقسیم کنید.

حالا نوبت به سس هیجان انگیز زبان گوساله یعنی سس قارچ می‌رسد.

برای آماده کردن سس قارچ روی خوراک زبان، ابتدا آرد را در قابلمه‌ کمی تفت بدهید و سپس آب سبزیجاتی را که از پختن زبان گوساله در مراحل قبلی اضافه آمده است را به کمک صافی، صاف کنید و کم کم با آرد مخلوط کنید.

در ماهیتابه‌ای دیگر ، کمی رب گوجه فرنگی به همراه کمی روغن تفت دهید و به مخلوط آرد و عصاره اضافه کنید.

قارچ‌ها را بشویید و حلقه حلقه کنید و آن‌ها را هم داخل ماهیتابه‌ی دیگری تفت دهید. سپس آن‌ها را کنار بگذارید تا در مراحل بعدی از آن استفاده کنیم.

 توجه کنید در این مرحله قارچ‌ها نباید زیاد تفت بخورند و کامل نرم شوند، زیرا دوباره باید پخته شوند.

قارچ‌ها را با کمی نمک، به مخلوط آرد و سبزیجات و رب در حال جوشیدن اضافه می‌کنیم.

برای اینکه نمک و سس قارچ به خورد زبان گوساله برود، تکه‌های زیبان گوساله را هم در این مرحله به مواد بالا اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم کمی بجوشد.

حالا می‌توانید خوراک زبان گوساله را داخل ظرفی زیبا سرو و نوش جان کنید.

 

برای مشاهده دستورالعمل غذای سریع و ساده کلیک کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها