به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره، دسر کاسترد یا کرم کاسترد یکی از دسرهای محبوب اروپاییان است که از قدیم با تخممرغ درستش میکردند. ولی به مرور که این دسر محبوبیت بیشتری پیدا کرد برای اینکه طبخش شکل سادهتری داشته باشد، پودر آمادهاش روانه بازار شد.
مواد لازم کاسترد
یک لیوان
|
شیر
|
یک قاشق غذاخوری
|
پودر کاسترد
|
یک تا دو قاشق غذاخوری
|
شکر
|
۱ بسته
|
پودر ژله دلخواه
|
سلیقهای
|
میوه دلخواه
|
طرز تهیه کاسترد
- بتدا باید پودر کاسترد را در یک لیوان شیر حل کنید. این کار قبل از قرار دادن شیر روی حرارت باید انجام بگیرد.
- سپس این مخلوط را روی حرارت متوسط قرار دهید و مدام هم بزنید تا شیر به جوش بیاید.
- اگر دوست دارید دسر کاسترد شما کاکائویی باشد در این مرحله میتوانید یک قاشق غذاخوری کاکائو به مخلوطتان اضافه کنید.
- وقتی شیر به جوش آمد شکر را اضافه کنید. از آنجایی که میزان شکر میتواند کاملا سلیقهای باشد، کاسترد را حتما بچشید تا اگر شکر کم بود بیشترش کنید.
- از بعد از به جوش آمدن شیر، مخلوط شما شروع به غلیظ شدن میکند و هر چه بیشتر روی حرارت باشد سفتتر میشود. برای این موادی که در جدول گفتیم ما انتظار غلظتی در حد فرنی داریم نه بیشتر. پس وقتی کاسترد شما به غلظت فرنی رسید آن را از روی حرارت بردارید.
- البته قبل از برداشتن کاسترد از روی حرارت میتوانید وانیل یا یک قاشق غذاخوری گلاب به آن اضافه کنید و هم بزنید، بعد ظرف را بردارید.
- همان طور که متوجه شدید سفتی کرم کاسترد شما به میزان پودر کاسترد و شیر بستگی دارد. بعد از اولین باری که کاسترد درست میکنید ببینید دوست دارید که کاستردتان سفتتر باشد یا نرمتر. به این شکل میتوانید تصمیم بگیرید که میزان پودر کاسترد یا شیر را کم یا زیاد کنید.
- حالا اجازه بدهید چند دقیقه کاستردتان خنک شود. وقتی که خنک شد آن را درون ظرف بریزید.
- برای اینکه کرم کاسترد شما خودش را بگیرد باید بین نیم ساعت تا یک ساعت در یخچال باشد. طی این مدت دیگر میتوانید دست به کار ژله بشوید.
برای مشاهده دستورالعمل غذای سریع و ساده کلیک کنید.