غذای ژاپنی

طرز تهیه سوشی

سوشی معروف‌ترین غذای ژاپنی است که با ماهی خام تهیه می‌شود.
کد خبر: ۱۲۷۶۶۴۵

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره، سوشی غذای مرسوم چین و ژاپن امروزه در کشور‌های دیگر نیز رواج پیدا کرده. طرز تهیه سوشی با جلبک یا بدون جلبک، سوشی کالیفرنیایی و سوشی با تن ماهی بسیار آسان بوده و با فراهم بودن مواد و رعایت نکات مهم در منزل قابل انجام است.

طرز تهیه سوشی

مواد لازم سوشی

 

برنج

۲/۳ لیوان

سرکه برنج

۳ قاشق

شکر

۳ قاشق

نمک

۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری

جلبک نوری

۴ ورق

خیار بدون پوست

۱ عدد

آووکادو خرد شده

۱ عدد

گوشت ماهی

۲۵۰ گرم

 

طرز تهیه سوشی

 

  1. ابتدا در قابلمه ۱ و ۱/۳ لیوان آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید؛ وقتی به جوش آمد برنج را در آب بریزید.

  2. پس از این که برنج پخت و نرم شد آن را آبکش کنید.

  3. در یک کاسه سرکه، شکر و نمک را مخلوط کنید و آن را روی برنج بریزید

  4. فر را روشن کنید و روی حرارات ۱۵۰ درجه سلسیوس بگذارید تا گرم شود.

  5. جلبک‌ها را کف سینی فر بچینید و سینی را به مدت یک تا دو دقیقه در فر بگذارید تا گرم شود.

  6. پس از این مدت سینی را از فر خارج کنید و یک لایه برنج روی جلبک‌ها پخش کنید.

  7. خیار را پوست بگیرید و آن را به ۴ برش باریک تقسیم کنید و روی برنج‌ها بچینید.

  8. آووکادو و ماهی خام بدون تیغ را به قطعات کوچک تقسیم و آن‌ها را نیز به مواد روی برنج اضافه کنید.

  9. حالا جلبک را بپیچید تا رول شود. (در ژاپن این کار به کمک چوب‌های بامبو انجام می‌شود)

  10. پس از رول کردن آن را به کمک یک چاقوی تیز به ضخامت دلخواه برش بزنید.

  11. سوشی شما آماده سرو است.

 

برای مشاهده دستورالعمل غذای سریع و ساده کلیک کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها