jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۱۲۷۵۲۶۹   ۱۸ شهريور ۱۳۹۹  |  ۲۳:۲۶

مواد لازم تهیه ته چین مرغ

برای۳ نفر

زرشک   ۲ قاشق سوپ خوری

تخم مرغ (زرده)   ۲ عدد

زعفران ساییده  ۱ قاشق چای خوری

نمک و فلفل    به مقدار لازم

کره آب شده  ۱/۴ پیمانه

ماست چکیده   ۱/۲ پیمانه

مرغ   ۲۵۰ گرم

برنج   1.5 پیمانه

خلال پسته - برای تزئین   به مقدار لازم

خلال بادام - برای تزئین   به مقدار لازم

طرز تهیه ته چین مرغ

طرز تهیه ته چین مرغ

  1. گوشت مرغ را با مقداری آب و نمک و ادویه بپزید. هنگامی که مرغ پخت و حدود یک استکان آب آن باقی ماند، آب مرغ را جدا کنید و پس از درآوردن استخوان‌های آن، مرغ را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید.

  2.  زعفران را در مقدار کمی آب گرم حل کنید و آن را با یک زرده تخم مرغ، تمام ماست و مقدار کمی نمک و فلفل مخلوط کنید؛ مرغ پخته شده را حداقل به مدت سه تا چهار ساعت در مخلوط ماست داخل یخچال بگذارید.

  3.  برنجی را که از قبل خیس کرده‌اید، بجوشانید و آبکش کنید

  4.  یک عدد زرده تخم مرغ، 150 گرم روغن و نصف مخلوط ماستی را که مرغ را در آن خوابانده بودید، با دو تا سه کفگیر برنج مخلوط کنید و در ته دیگ یا قابلمه بریزید و با ته قاشق آن را صاف کنید.

  5.  مقداری مرغ به صورت یک لایه نازک روی ته دیگ بچینید و روی آن نیمی از پلو را بریزید. بقیه مرغ را روی برنج بچینید، بقیه برنج را نیز روی مرغ بریزید و سطح مرغ را با برنج بپوشانید.

  6. آب مرغ را با یک قاشق چایخوری زعفران مخلوط کنید و روی برنج بریزید. سطح برنج را با کفگیر کمی فشار دهید تا برنج کمی فشرده شود.

  7.  باقیمانده مخلوط ماست را روی برنج بریزید. سه تا چهار قاشق غذا خوری روغن را ذوب کنید و روی برنج بریزید و آن را دم کنید.
ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها