jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۱۲۷۵۱۸۰   ۱۳ شهريور ۱۳۹۹  |  ۲۲:۴۳

غذاهایی که با بادمجان درست میشوند

طرز تهیه کشک بادمجان کبابی

نحوه پخت کشک بادمجان کبابی

 

طرز تهیه کشک بادمجان کبابی

 

مواد لازم جهت پخت کشک بادمجان کبابی برای 4 نفر

 

بادمجان ۵ عدد

سیر ۵ حبه

پیاز ۲ عدد

نعنا خشک ۲ قاشق غذا خوری

کشک ۱/۲ لیوان

گردو ۱/۲ لیوان

نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

روغن به مقدار لازم

 

طرز تهیه کشک بادمجان کبابی

 

ابتدابادمجانهاراکبابی می کنیم وبعدیک ظرف روی بادمجان های کبابی میگذاریم تاسردبشه وبعدراحت پوستش جدابشه وقتی سردشدپوستش رامیکنیم وزیرآب سردمیگیریم تادیگه اثری ازپوست بادمجانهانباشه

 

پیازرابه صورت نگینی خوردکرده وسرخ میکنیم وزردچوبه بهش میزنیم بعدهم سیررنده شده رابه پیازاضافه میکنیم سپس نعناع خشک رااضافه کرده درحدمخلوط شدن باموادچون نعناع اگرزیادحرارت ببینه میسوزه

 

تواین مرحله بادمجان های کبابی راکه پوره کردیم با چنگال یاگوشتگوب رابه پیازوسیرونعناع داغ اضافه کرده وخوب مخلوط میکنیم وتفت میدیم کشک راکه باآب به مدت بیست دقیقه جوشاندیم به بادمجانها اضافه کرده ومیگذاریم تاپخته بشه وجابیفته وطعم موادبه خوردهم دیگربرود

 

بعدازپختن کشک وبادمجان درلحظه آخرنمک رااضافه میکنیم چون ممکن هست کشک شورباشه وکشک وبادمجان شوربشه سپس کشک وبادمجان راداخل ظرف کشیده وبانعناع وپیازوسیرداغ وکشک وگردو تزیین میکنیم

 

سایر نکات طرز تهیه کشک بادمجان کبابی

 

بادمجانهارامیتوانیدروی شعله ی اجاق گاز یا منقل ذغالی کباب کنید اضافه کردن گردواختیاری هست ولی طعم کشک وبادمجان را خیلی خوشمزه ترمیکنه مقدارروغن برای سرخ کردن پیاز نعناع وسیرخیلی کم هست برای همین میزان سلامت این غذاخیلی بیشترازکشک وبادمجان سرخ شده است چون اصولا برای سرخ شدن بادمجان روغن زیادی مصرف میشه.

 

منبع : سایت پایتون

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها