
به گزارش جام جم آنلاین از ایرنا، مواد لازم و طرز تهیه این غذا را در زیر بخوانید.
مواد لازم:
فیله مرغ: ۶ عدد
پیاز خرد شده: ۱ عدد
قارچ خرد شده: ۱ بسته
سیب زمینی خلالی: به مقدار دلخواه
نمک و فلفل: به میزان لازم
خامه: ۳ قاشق غذاخوری
شیر: یک لیوان
آرد: ۲ قاشق غذاخوری
روغن: به میزان لازم
دستور پخت و طرز تهیه:
۱. ابتدا پیازهای خلالی شده را کمی تفت میدهیم و وقتی طلایی شدند، فیلههای خرد شده را (ترجیحا به صورت عمودی برش دهید) با مقداری نمک و فلفل تفت میدهید و اجازه میدهید تا فیلهها بپزد.
۲. در یک ظرف جداگانه، شیر را داغ کنید و آرد را آرام آرام به آن اضافه کنید. این مخلوط را دائما هم بزنید و این کار را آنقدر تکرار کنید که مخلوط شیر و آرد از حالت رقیق بودند خارج شود و کمی غلیظ شود.
۳. سپس مخلوط شیر و آرد را با مرغها که سرخ کرده بودیم، مخلوط میکنیم و در آخر خامه را اضافه کرده و سریع از روی حرارت برمیداریم. چون خامه اگر روی حرارت بماند میبرد.
۴. سپس مخلوط را با سیب زمینی یا چیپس خلالی تزیین میکنیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر علیاصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگیها و افقهای پیش روی این شبکه پرشنونده گفتوگو کردیم
استاد بهپژوه در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
در گفتوگو با دکتر محمودرضا اکرامیفر، مدیر «انتشارات جامجم» مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ